Simona Ionescu / Redactor Șef

Care e ritualul fantasticei Sofia Vicoveanca înainte de fiecare spectacol. Ce poartă mereu în trăistuță

Care e ritualul fantasticei Sofia Vicoveanca înainte de fiecare spectacol. Ce poartă mereu în trăistuță
Supranumită privighetoarea Bucovinei, Sofia Vicoveanca are povești de viață uluitoare. Dar și un ritual interesant înainte de fiecare spectacol.

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Sofia Vicoveanca are o traistă „fermecată”, dar și un ritual înainte de fiecare concert.

Care e ritualul fantasticei Sofia Vicoveanca înainte de fiecare spectacol. Ce poartă mereu în trăistuță

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Sofia Vicoveanca și-a pus sufletul pe tavă. Interpreta de muzică populară a declarat pentru toți românii că în trăistuța cu care e mereu asociată se găsesc întotdeauna agrafe pentru păr, farduri, o oglindă, dar și o bancnotă de 10 lei, care are o poveste uluitoare.

„Vă jur cât voi trăi, acești bani vor rămâne în trăistuța mea”

Potrivit marii cântărețe, cu ani în urmă, la un concert cu Rapsozii Botoșanilor, un bătrân i-a oferit 10 lei, să-și cumpere o ciocolată. Și-a amintit ce frumos i-a cântat vedeta la nunta fiicei sale… „În momentul ăla, m-am dus la domnul primar și l-am rugat să-mi dea microfonul și am spus așa.

”Oameni buni, uitați-vă, domnul mi-a adus 10 lei să-mi cumpăr o ciocolată. Cred că dumnealui are mai mare nevoie de banii ăștia decât mine. Dar vă jur cât voi trăi, acești bani vor rămâne în trăistuța mea. Și dovadă că sunt aici”, a spus, cu lacrimi în ochi, Sofia Vicoveanca.

Privește mereu chipul oamenilor

Cât privește ritualul înainte de fiecare concert, privighetoarea Bucovinei spune că mereu se uită la chipul oamenilor. Acesta e modul în care ea știe dacă e apreciată sau nu de spectatori. „La rândul meu sunt și eu spectatoare și mă las purtată de ce e pe scenă.

Dacă e de râs, râd, dacă e de plâns, plâng. Eu cântând, vreau cât de cât să mă bizui privindu-i … Nu fixez pe nimeni anume în sală. Dar să văd dacă ”l-am prins” sau se gândește ce mănâncă mâine, că-l simt. După poziția corpului, după cum privește, îl simt dacă îmi este alături”, a povestit Sofia Vicoveanca.

Regina Elisabeta II a schimbat băutura. Ține încă mult la plăcerile sale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre