Simona Ionescu / Redactor Șef

Care sunt obsesiile Andei Adam. Vedeta a recunoscut tot

Care sunt obsesiile Andei Adam. Vedeta a recunoscut tot
Despărțirea de Sorin Nicolescu i-a priit vedetei. Anda Adam arată mai bine ca niciodată și pare pusă pe fapte mari.

Cu siguranță, există viață și după despărțire. Iar Anda Adam știe cel mai bine asta. La ce nu poate renunța cântăreața.

Care sunt obsesiile Andei Adam. Vedeta a recunoscut tot

A format o familie cu Sorin Nicolescu, dar Anda Adam merge mai departe singură și într-o formă de invidiat. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, vedeta a vorbit despre cum ar trebui să fie bărbatul care să o facă să se gândească la o relație.

„Mai bine taci și faci”

„Energia contează. Mai bine taci și faci, să fie un bărbat care să vorbească mai puțin și să facă mai mult”, a declarat Anda la Kanal D. Pe de altă parte, Anda a vorbit cu Teo și despre cum este femeia Anda Adam. Blonda a mărturisit că pentru ea e extrem de important să aibă părul și unghiile îngrijite, iar cel care se ocupă de podoaba capilară este renumitul hair stylist Adi Perjovschi.

„Unghiile sunt ca o carte de vizită”

„Sunt perfecționistă. Trebuie să stea totul până la ultimul detaliu. Părul și unghiile sunt foarte importante. Unghiile sunt ca o carte de vizită”, a mărturisit frumoasa cântăreață. Pe de altă parte, Anda spune că este pur și simplu obsedată de costumele de baie. Drept urmare, colecția sa depășește 100 de bucăți.

De asemenea, nu poate să trăiască fără ochelarii de soare, având în dotare nu mai puțin de 200 de perechi. Cât privește vacanța, Anda spune că se pregătește să dea o tură prin Ibiza, iar apoi în Mykonos. Și, bineînțeles, aceasta va avea grijă să se fotografieze în tot felul de costume de baie, așa că fanii care o iubesc vor avea, cu siguranță, ce să vadă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre