Când, unde și cu cine a făcut facultatea Anda Adam. Informații inedite

Când, unde și cu cine a făcut facultatea Anda Adam. Informații inedite
Face ce face și iese din nou în evidență. Anda Adam le-a explicat fanilor săi cine este cu adevărat.

Lumea a perceput-o mereu doar ca pe o cântăreață, însă Adam Adam a spus, de curând, că e mai mult decât atât.

Când, unde și cu cine a făcut facultatea Anda Adam. Informații inedite

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, Anda Adam i-a dat pe toți pe spate când a spus că nu e doar o simplă cântăreață. Vedeta a mărturisit că la bază are o cu totul altă meserie, care nu are nici în clin, nici în mânecă cu muzica. Anda le-a explicat fanilor săi că a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale. Drept urmare, dacă s-ar lăsa vreodată de cântat, ar putea profita oricând de diploma pe care o are. Ar putea profita dacă s-ar apuca să revadă materia și să fie instruită de cineva din domeniu. Totuși, a învățat Relațiile Economice Internaționale la Universitatea Româno-Americană între anii 2000-2004. Pe atunci se iubea cu un tinerel cu bani, fiu de avocat celebru, și ambii s-au hotărât să meargă la celebra universitate, unde programa se desfășura și după model american. A fost o dragoste cu năbădăi, iar sfârșitul facultății nu i-a mai prins împreună.

 

Care e motivul real pentru care s-a despărțit de Sorin Nicolescu

Când Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin Nicolescu au existat și unele voci care nu i-au văzut mult timp împreună. Iată că au avut dreptate, iar Anda și Sorin merg de acum încolo pe drumuri diferite. Dacă blonda a ținut totul secret, declarațiile bombă au venit chiar de la Sorin care, a afirmat că soția sa poate face tot ce vrea.

„Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit.

Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mărturisit Sorin Nicolescu nu cu mult timp în urmă la Antena Stars. Se pare însă că Anda nu suferă prea tare, pentru că, așa cum „vorbesc” pozele pe care le-a arătat, l-a înlocuit deja pe fostul soț.

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre