Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen de la Sălciua e în carantină. Arafat personal a luat decizia

Carmen de la Sălciua e în carantină. Arafat personal a luat decizia
Carmen de la Sălciua a fost băgată în carantină, chiar de către Arafat. Cum necum, artista e blocată, din păcate, pe o perioadă de 14 zile.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere din România. Piesele ei fac milioane de vizualizări pe YouTube și sunt mai mereu pe primele locuri în trending. Cântăreața a avut o relație cu Culiță Sterp, care acum este concurent la Survivor România. În ciuda faimei ei, Carmen de la Sălciua este oficial în carantină. 

Despre relația artistei cu Culiță Sterp s-au scris multe, mai ales că cei doi au fost căsătoriți. S-au despărțit definitiv după o relație extrem de controversată, marcată de numeroase certuri și împăcări. Au existat acuzații de infidelitate, au divorțat, apoi au mai existat câteva tentative de împăcare, dar relația s-a terminat în cele din urmă. 

Carmen de la Sălciua e în carantină. Ea și toată comuna 

În ciuda popularității ei, nici măcar Carmen nu a putut opri decizia recentă a lui Raed Arafat. Acesta a băgat toată comuna lui Carmen în carantină. Este vorba de Sălciua, de pe valea Arieșului, localitate devenită cunoscută în toată țara după ce artista și-a adăugat-o la nume.

În comuna Sălciua s-a înregistrat o rată de 13,25 la mia de locuitori, riscul epidemiologic fiind extrem de ridicat. 

Carantina este una zonală și este valabilă timp de 14 zile, cu posibilitate de prelungire. Sălciua este o comună cu 1.434 de locuitori și a înregistrat a doua cea mai mare rată de infectare cu COVID-19 din județul Alba, după Rimetea, care a înregistrat o incidență de 15,2 la mia de locuitori și pentru care carantina a mai fost prelungită cu încă șapte zile. În urmă cu câteva zile, Carmen era acasă în Sălciua, ceea ce înseamnă că automat a intrat și ea în carantină. Astfel, va avea voie să iasă din casă doar cu declarație și doar sub motive bine întemeiate. Nici nu mai poate fi vorba de toate activitățile pe care diva le întreprindea. 

Foto: Facebook

Sarah Jessica Parker: Cenușăreasa din viața reală. Adevărata poveste neștiută de nimeni

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre