Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra aruncă bomba despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi. În cuplu nu-i de joacă!

Carmen Harra aruncă bomba despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi. În cuplu nu-i de joacă!
Povestea de iubire dintre Oana Matache și rockerul Radu Siffredi ține prima pagină a ziarelor. Vor face oare cei doi casă bună împreună?, a fost întrebată Carmen Harra. Iată ce previziune a făcut celebra clarvăzătoare de dincolo de ocean.

Carmen Harra, cunoscută ca fiind femeia care pune punctul pe I, a făcut o previziune pentru cei doi îndrăgostiți.

Invitată în emisiunea ”Online Story by Cornelia Ionescu”, Carmen Harra a explicat că această poveste de iubire, începută rapid, nu va dura mult, așa cum și-ar dori Oana Matache. Cel care va renunța va fi chiar rockerul care, spune Carmen Harra, va ajunge la concluzia că nu e pentru el și va pleca din relație pentru că se va plictisi.

„Am lucrat mult ca și consilier de cuplu și îmi dau seama câte probleme apar. (…) Ruptura dintre Oana Matache și soțul ei poate să fi venit încet, încet în timp. Ei s-au detașat unul de altul, n-a existat fuziunea emoțională și au început să se uite unul la celălalt ca doi străini. Ar mai o variantă, că ea a avut o iubire peste noapte, pentru acest om.

„Părerea mea e că ne raportăm la o relație karmică”

Cu el s-ar putea să aibă o conexiune karmică, pentru că numai aceasta produc rupturi atât de puternice peste noapte în mariajul cuiva. Asta e concluzia mea, că aici ne raportăm la o relație karmică și aici reacția e necontrolabilă. Noul ei iubit, Radu, pare să fie foarte șarmant, excentric și a prins-o în mrejele lui.

Partea proastă e că ea a lăsat totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur, a mamei, a familiei, care sunt intrigați și nu aprobă. Noi, oamenii, existăm la trei niveluri: biologic, spiritual și sufletesc”, e de părere Harra.

„Ea nu și-a pregătit această relație, a făcut-o peste noapte, în ascuns”

Carmen susține că Oana ține mult să stea în această relație, dar face o mare greșeală.

„Din nefericire, când noi lăsăm lucrurile nerezolvate undeva, nu funcționează cum trebuie, pentru că nu trebuie să construim ceva pe nefericirea altuia. Eu am o îndoială că ea va merge în timp, cu bătaie lungă într-o relație cu acest Radu.

Ea nu și-a pregătit această relație, a făcut-o peste noapte, în ascuns. N-o să-i placă ce spun eu, pentru că adevărul doare și ne revoltăm și condamnăm persoana care ni-l spune în față”, a mai spus Carmen Harra.

„A pornit în căsătorie cu piciorul stâng”

Pe de altă parte, Carmen Harra spune că Oana Matache a pornit greșit și în mariajul cu Răzvan ziua căsătoriei nefiind una favorabilă pentru a avea o relație lungă cu acesta. „A pornit în mariaj cu piciorul stâng, pe momentul ăla energetic se arăta că va putea dura șapte ani, zece ani, apoi se va încheia. Dacă am fi puțin mai atenți și dacă am socoti ziua căsătoriei, n-am mai trece prin așa ceva. Căsătoria ei nu a fost una pe termen limitat, ci pe termen scurt”, susține Carmen Harra.

„Pericolul pe care Oana îl creează este a celui de-al doilea divorț în cazul unei căsătorii cu acest Radu”

Nu în ultimul rând, vedeta susține că Oana ar putea avea parte de un al doilea divorț, dacă se gândește să se mărite cu Radu. „Pericolul pe care Oana îl creează este a celui de-al doilea divorț în cazul unei căsătorii cu acest Radu. Mă întreb dacă va ajunge să se mărite cu el.

Cum îl percep eu pe Radu? E foarte convins cine este, dar s-ar putea să vadă relația asta banală pentru el și să vrea să iasă din ea. Acum îi place, e puțin narcisist, dar când se va sătura de ceva și nu-i mai convine, va pleca”, afirmă clarvăzătoarea.

„Ea va rămâne sora Deliei pentru totdeauna”

Carmen Harra a mers și mai departe, afirmând că, din nefericire pentru ea, Oana va rămâne toată viața doar sora Deliei, pentru că nu a realizat nimic extraordinar în viață. „Prin scandal, a devenit o persoană publică, dar nu lasă nimic omenirii valoros. Sora ei a făcut muzică, are ceva în spatele ei.

Eu îi doresc să creeze ceva, să scrie o carte, să facă ceva. Dacă tot are acest moment de celebritate, să profite de el, ca să justifice că a ajuns în atenția publică. Ce spun eu e valabil vedetelor care n-au nimic în spatele lor, decât operații plastice”, a mai spus clarvăzătoarea veedetelor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre