Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Iohannis a atras din nou privirile cu ținuta purtată de Paștele Catolic. Ce a purtat Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis a atras din nou privirile cu ținuta purtată de Paștele Catolic. Ce a purtat Prima Doamnă a României
Prima Doamnă a României își păstrează imaginea. Soția președintelui Iohannis a atras din nou privirile la slujba de Înviere de la Sibiu cu ocazia Paștelui catolic.

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis au sărbătorit Paștele Catolic. Reporterii au fost curioși să vadă ce ținută a ales să poarte Prima Doamnă a României la slujba de Înviere.

La brațul președintelui României, Carmen Iohannis a purtat o rochie albă scurtă și un palton gri deschis, deasupra genunchiului. Prima Doamnă a optat pentru un dres bleumarin închis, pantofi în aceeași nuanță și o eșarfă. Ținuta profesoarei i-a făcut pe toți cei prezenți să o studieze.

Pentru acest eveniment special, Klaus Iohannis a îmbrăcat un costum închis la culoare și un palton negru. În timp ce Prima Doamnă nu a vorbit cu jurnaliștii, președintele României le-a transmis românilor un mesaj înainte de a intra în biserică.

„În această seară, doresc tuturor creştinilor care sărbătoresc acum, astăzi şi mâine, Înviererea, le doresc sărbători fericite, în linişte, în pace, cu familia şi cu prietenii. Hristos a Înviat!”, a spus Klaus Iohannis.

Prima Doamnă a ales însă să trimită un mesaj scurt pe contul de socializare: „Bucuria Învierii să ne fie lumina călăuzitoare a sufletelor. Hristos a Înviat!”.

Cine este designerul lui Carmen Iohannis

Ce a purtat Carmen Iohannis la slujba de Înviere de la Sibiu

De-a lungul timpului, ținutele lui Carmen Iohannis nu au fost pe gustul tuturor. Prima Doamnă a României preferă să împrumute ținute de la designeri români atunci când merge la evenimente oficiale sau aceștia îi creează haine noi. Cel mai mult, soția lui Iohannis a fost îmbrăcată de Eli Lăslean și Andreea Tincu.

Eli Lăslean a povestit la un moment dat că are în jur de 50 de ținute pe care le-a purtat Carmen Iohannis, pe care le-a păstrat și nu intenționează să le vândă. „Unele sunt la dânsa, altele sunt la mine. Ținutele le fac din suflet, am o colecție întreagă. Poate că, la un moment dat, voi face o expoziție, mă mai gândesc. Refac însă adesea același model de rochie, pentru clientele care îl doresc, însă doar după ce îl poartă pentru prima dată doamna Carmen Iohannis”, a spus creatoarea de modă într-un interviu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre