Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Negoiță are planuri mari cu banii câștigați la Asia Express 2024. „Ăsta e un proiect la care lucrăm”

Carmen Negoiță are planuri mari cu banii câștigați la Asia Express 2024. „Ăsta e un proiect la care lucrăm”
Pentru Carmen Negoiță, Asia Express 2024 a fost gura de aer de care a avut nevoie în acel moment, care i-a redat starea de spirit. Vedeta s-a decis ce va face cu banii câștigați.

Cu puțin timp înainte de a pleca alături de sora sa Andreea, pe Drumul Zeilor, în Asia Express 2024, Carmen Negoiță s-a despărțit de partenerul de viață. A fost un moment greu, dar știe că a luat decizia corectă. Iar odată cu intrarea în competiție recunoaște că și-a schimbat viața.

„Vreau să le învăț pe femei să se ierte”

„Eu nu trăiesc cu regrete, trăiesc doar cu experiențe. Dacă în viață știi să-ți analizez toate lucrurile pe care le-ai făcut, să-ți tragi învățăturile bune și să mergi mai departe. (…)

Și poate unii mă văd rece, dar eu cred că vreau să le învăț pe femei să învețe să se ierte. Pentru că în momentul în care nu te ierți, tinzi să-i judeci pe alții mai aspru”, a mărturisit vedeta.

Proiect pe „zona de călătorii”

Deocamdată, fetele nu au primit banii proveniți de la participarea la Asia Express 2024, însă Carmen Negoiță s-a decis ce va face cu ei. Visează la o casă, însă nu știe dacă banii primiți vor fi de ajuns, așa că încearcă să pună bazele unor „alte mici proiecte de viitor”.

Carmen își dorește ca alături de Dana Săvuică să facă un proiect „pe zona de călătorii și să călătorim împreună cu femei singure, care își doresc să călătorească, dar le e frică singure”.

„Cu mine poți să mergi pe munți și pe toate nebuniile”

Carmen și Andreea, fericite după ce au câștigat prima amuletă la Asia Express 2024

„Dana e mai mult pe povești. Eu sunt mai nebună, mai aventurieră și cumva îmbinăm ambele părți. Dacă mergi cu noi, Dana este pe spa-uri, pe luxury, cu mine poți să mergi pe munți și pe toate nebuniile.

Ne-am împărțit cumva și activitățile și cred că împreună facem o echipă foarte bună pe călătorii și ăsta este un proiect la care lucrăm acum”, a declarat vedeta pentru ciao.ro.

Cum arată casa visurilor

Cât privește casa la care visează, Carmen nu e pretențioasă. Fie că e casă pe pământ, fie apartament, important este să fie „un loc al meu în care să mă retrag, să fiu eu cu mine și cu gândurile mele”. Dar n-ar strica un apartament „mai la înălțime așa, să nu se mai audă zgomotul din jur”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri