Simona Ionescu / Redactor Șef

Casa unei celebre vedete, mistuită de flacări. Fratele acesteia cere donații

Casa unei celebre vedete, mistuită de flacări. Fratele acesteia cere donații
O tabără de vară din Louisville, Kentucky, a ars vineri seara într-un incendiu care a durat o oră și a necesitat intervenția a 30 de pompieri și șase autospeciale. Tabăra aparține familiei celebrei actrițe Jennifer Lawrence, fratele acesteia Blaine fiind cel care administra proprietatea.

Unul dintre hambarele de pe proprietate se pare că a ars complet, în timp ce familia spune că „jelește pierderea anilor de muncă grea și a amintirilor” care au avut loc în spatele acestor ziduri.

Părinții și fratele câștigătoarei Oscar conduc Campusul Hi-Ho, care oferă pescuit, înot, plimbare cu canotaj, călărie, tir cu arcul și meșteșuguri pentru copii și adolescenți.

Vestea tristă a fost anunțată pe pagina de Facebook Camp Hi-Ho și într-o notă trimisă membrilor: „Cu inima grea confirmăm vestea că am pierdut hambarul noaptea trecută într-un incendiu oribil. Suntem profund recunoscători că nu au fost răniți oameni sau animale, dar încă jelim pierderea anilor grei de muncă și a amintirilor pe care le avem între aceste ziduri. Cuvintele nu pot descrie durerea pe care o trăim, dar suntem extrem de recunoscători pompierilor și autorităților care au răspuns urgenței noastre. Sunteți adevărați eroi.” este mesajul reprezentanților taberei. 

Sursa foto: facebook

„Știm că Tabăra Hi-Ho este un loc special pentru atât de mulți și intenționăm să reconstruim și să reparăm astfel încât să putem merge mai departe cu o experiență de tabără sigură și veselă în această vară”, a concluzionat mesajul. 

Frate lui Lawrence cere donații

Blaine a cerut membrilor comunității donații pentru a strânge bani pentru a plăti pagubele provocate. De asemenea, acesta a cerut familiilor să se înscrie la tabără în ciuda pagubelor și a promis că va face „tot ce îi stă în putință pentru a face locul ca nou”.

Jennifer Lawrence la tabara Hi Ho/ Sursa foto: facebook

Jennifer Lawrence are 22 de ani și deține premiul Oscar pentru cea mai bună actriță, precum și o serie de filme care au ajuns în cinema-urile din toată lumea.

Cunoscuta actriță din ”Jocurile Foamei” a fost mereu apropiată de fratele ei, Blaine, chiar și după ce a devenit faimoasă. Mai mult decât atât, aceasta și fusese de câteva ori la tabăra de vară a familiei sale, care a ars în urmă cu câteva zile. Actrița nu a oferit încă o poziție oficială în ceea ce privește incidentul. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre