Simona Ionescu / Redactor Șef

Căsnicia Gabrielei Cristea, pusă la grea încercare. Ce a stricat liniștea familiei

Căsnicia Gabrielei Cristea, pusă la grea încercare. Ce a stricat liniștea familiei
De când pandemia de coronavirus și-a intrat în drepturi, viața Gabrielei Cristea pare să nu mai fie la fel. Care să fie motivul real.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt un cuplu invidiat de mulți. Ceva se întâmplă între cei doi soți.

Căsnicia Gabrielei Cristea, pusă la grea încercare. Ce a stricat liniștea familiei

Pandemia de coronavirus a distrus viața multor cupluri, iar domeniul artistic a fost cel mai grav afectat. Într-o situație nu prea plăcută se află acum și Tavi Clonda și Gabriela Cristea. Motivul? În acest moment, cântărețul are mari probleme cu banii, pentru că s-au anulat majoritatea concertelor, iar singura sursă de venit stabilă este salariul prezentatoarei Antena Stars.

„Spectacolele s-au anulat în proporție de 95%. E bine dacă mai sunt câteva. Cu emisiune, au rămas doar mamicile cu liplici, eu am fost scos. Acum se caută și tătici, dar mai greu cu ei”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Tavi a recunoscut că a avut probleme cu Gabriela

Pe de altă parte, Tavi a recunoscut că mariajul lor nu e doar roz, iar acesta s-a supărat foarte tare pe soția lui, chiar înainte să-și serbeze ziua de naștere. Cântărețul nu a vrut însă să spună care a fost motivul pentru care a reacționat așa. Femeie deșteaptă, Gabriela a reușit să-i intre din nou la suflet printr-un gest extrem de emoționant.

Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu toată familia. ”Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a declarat Tavi.

Gabriela mai vrea un copil

Într-un interviu pentru Antena Stars, Gabriela a povestit prin câte greutăți a trecut ca să rămână însărcinată. Pe de altă parte, vedeta a afirmat că, dacă Dumnezeu vrea, nu ar spune nu unui al treilea micuț.

„E o mare bucurie să vezi când te întâmpină copiii acasă. Din păcate vârsta își spune cuvântul și a fost destul de greu să-i fac. Dacă rămân însărcinată…la cât de mult mi-am dorit eu copii și cât de greu i-am dobândit, n-am să fac o prostie, dar încercăm să nu se întâmple asta.

A meritat tot chinul pe care l-am îndurat și cred că Dumnezeu ne întărește prin fiecare încercare pe care ne-o trimite în viața asta. Am avut momente de cumpănă foarte mari, apropo de faptul că nu rămâneam însărcinată. Eu am făcut cinci inseminări într-un an, nu am rămas însărcinată niciodată în urma tratamentului… e cumplit!”, a afirmat bruneta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre