Simona Ionescu / Redactor Șef

Căsnicia lui Kim Kardashian și Kanye West, salvată în Republica Dominicană

Căsnicia lui Kim Kardashian și Kanye West, salvată în Republica Dominicană
Vacanța de împăcare din Republica Dominicană pare să fi funcționat pentru Kim Kardashian și Kanye West. Cei doi au petrecut puțin timp împreună, departe de ochii lumii, pentru a-și rezolva problemele de cuplu.

Surse apropiate de celebrul cuplu mărturisesc că excursia i-a ajutat pe cei doi să își organizeze viitorul și să șteargă cu buretele ultimele neînțelegeri.

Kim Kardashian și Kanye West au fost văzuți sosind înapoi în Miami. Cei doi păreau „mult mai fericiți” după timpul petrecut departe de lumina reflectoarelor.

Căsnicia vedetelor era pe cale să se sfârșească luna trecută, conform spuselor unor prieteni apropiați. Acum aceștia sunt de părere că vacanța a fost exact ce le trebuia și i-a adus într-un loc mai bun.

Kanye West a cerut public divorțul

Vedeta din Keeping Up With The Kardashians a fost devastată după ce soțul ei a postat câteva mesaje publice pe Twitter în care anunța că vrea să divorțeze.

Surse anonime au declarat că cei doi locuiau separat de luni bune. Postarea lui Kanye pe rețelele de socializare în care povestea despre cum el și Kim aproape au ales să nu păstreze prima sarcină au făcut o gaură și mai mare în relația lor.

Kim a fost apoi văzută la ferma lor din Cody, Wyoming, unde Kanye stătea. În timpul întâlnirii tensionate aceasta l-a anunțat pe rapper că „mariajul este gata și trebuie să spună la revedere”.

Cum au decis să salveze căsnicia

De dragul iubirii și a celor patru copii, Kim și Kanye au decis să plece într-o vacanță exotică, să își rezolve problemele.

În timpul petrecut împreună pare că au reconstruit „cărămizile căzute” și acum se află într-un loc mai bun.

„Ei au avut o săptămână bună în Republica Dominicană. Își vor continua vacanța în Colorado. Kim și Kanye se împacă treptat, amândoi par mult mai fericiți. Au plecat în această călătorie pentru a se focusa pe căsnicia lor și continuă să călătorească împreună. Copii, munca și boala lui Kanye au făcut-o pe Kim să treacă prin momente mai grele, avea nevoie de asta”, spune o sursă apropiată cuplului. Apoi, probabil se vor reuni cu familia în vila din Malibu, pe care v-am prezentat-o aici.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre