Simona Ionescu / Redactor Șef

Căsnicia Oanei Zăvoranu, pusă pe butuci? Bruneta nu se lasă și își apără teritoriul

Căsnicia Oanei Zăvoranu, pusă pe butuci? Bruneta nu se lasă și își apără teritoriul
În ultima perioadă, Oana Zăvoranu părea că a intrat într-un con de umbră, istovită de la atâtea probleme financiare. Se pare însă că și partenerul de viață îi face zile fripte.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, între cei doi a izbucnit un scandal, iar soții chiar și-au aruncat cuvinte grele. Vinovatul? Alex Ashraf, căruia se pare că îi cam fug ochii.

Oana, amendată cu 2300 de lei?

În miez de noapte, cei doi soți și o anume ”doamna Cătălina”, presupusa amantă a lui Alex Ashraf, și-au spus punctele de vedere în termen deloc prietenoși, fără să le pese că au și spectatori. Cea care a chemat 112 ar fi fost chiar femeia, care nu s-a speriat de Oana Zăvoranu și i-a ținut piept, ceea ce ar fi înfuriat-o și mai mult.

Ce se întâmplă între Alex Ashraf și Oana Zăvoranu

Așa cum o știe toată lumea, puternică și fără frică, Oana Zăvoranu face eforturi mari să-și păstreze ce e al ei, așa că bruneta s-a ținut tare și în fața oamenilor legii. Cum Querida nu prea e obișnuită cu vorba dulce, a fost amendată cu suma de 2300 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”

Contactați de reporterii publicației, Oana și Alex au negat că ar avea probleme și că a existat în viața lor un asemenea episod de gelozie. „Mariajul nostru e foarte bine! Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri? Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas.

Oana Zăvoranu se lasă și își apără ce e al ei

„Trepădușii n-au învățat că lucrurile se întâmplă când vrea Dumnezeu”

Nu obișnuiesc să stau în aceeași casă, sub același acoperiș cu cineva de care am decis să mă separ sau cu cineva cu care am ajuns la capătul unei relații. M-am săturat de tot felul de trepăduși care nu au nimic altceva de făcut în viață decât să se agațe de numele meu, fiindcă e un nume cunoscut după atâția ani de showbiz. M-au măritat de atâtea ori, m-au divorțat de nu știu câte ori, m-au aruncat și în închisoare, m-au executat și silit, dar eu sunt tot aici!

Trepădușii n-au învățat că lucrurile se întâmplă când vrea Dumnezeu și unde vrea Dumnezeu, nu la dorința sau invenția lor!. E drept că în ultima vreme sunt mai tăcută, dar dacă se întâmplă asta, e dintr-un singur motiv, fiindcă sunt focusată pe niște lucruri care țin strict de viața mea și a familiei mele”, a declarat Oana Zăvoranu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre