Simona Ionescu / Redactor Șef

Câștigătorul marelui premiu „Survivor” dă totul pe față. Cine l-a țepuit de bani

Câștigătorul marelui premiu „Survivor” dă totul pe față. Cine l-a țepuit de bani
După ce a câștigat marele premiu la „Survivor”, toată lumea a crezut că Zannidache își va schimba viața. Din păcate, artistul spune că a fost țepuit.

Zannidache, câștigătorul marelui premiuSurvivor” a dat acum totul pe pe față. Cântărețul n-a putut să mai țină adevărul pentru el și a vorbit despre cum a fost țepuit de o sumă foarte mare de bani.

Zannidache susține că a fost țepuit de mai multe persoane, în care a avut încredere, iar banii nu îi mai poate recupera. Din detaliile oferite, a dat de înțeles că ar fi fost implicat și Alex Velea, cei doi având o relație lungă și frumoasă o bună perioadă. Totul s-a întâmplat pentru că în urma succesului căpătat, mulți au încercat să facă bani pe spatele lui.

„N-am fost prea priceput în materie de bani, dar am fost și prost”

„În doi ani de zile de când am câștigat Survivor am fost manipulat de zeci de mii de euro. N-am fost prea priceput în materie de bani, dar am fost și prost, de aceea banii mi s-au furat cu ușurință”, a fost mesajul pe care l-a postat pe contul său de socializare.

„Sunt doar dezgustat pentru că am fost păcălit”

De asemenea, artistul a declarat că „cineva” îi lua salariul, ba mai mult, i-au fost furați bani din buzunar. „Toată lumea! Păi, tu nu ți-ai da seama dacă cineva îți ia salariul bine meritat și muncit? Sau dacă ți se fură bani din buzunar? Nu pot recupera nimic și nici nu am intenția să recuperez ceva. Sunt doar dezgustat că am fost păcălit. Am crezut mereu că sunt o persoană rece și trebuie să mă schimb. Trebuie să fiu mai înțelegător cu oamenii. Când devii mai înțelegător, lumea nu te vede mai bun, te vede bun de plată.

Zannidache a dat cărțile pe față. Cine i-a furat banii

„Și-au umplut buzunarele cu mulți fără să-mi înapoieze nici măcar 1%”

E vorba de peste 100.000 de euro. Și-au umplut buzunarele cu mulți bani fără să-mi înapoieze și mie măcar 1%. Este vorba de oameni care au profitat de mine și de povestea mea de când stăteam la cămin, dar și în prezent… Oameni care sunt plătiți să facă ceva și fug cu banii. Ce mi-am achiziționat eu sunt banii strânși chibzuit de mine. Am strâns suficient cât să-mi schimb viața. Nu mă plâng de bani. Dacă mă plângeam de bani, ieșeam public să dau în gât tot cu subiect și predicat”.  a declarat artistul pentru Fanatik.

Alex Velea, primele declarații după „divorțul” de Zannidache

După ce Zannidache a anunțat că nu mai are nici o legătură cu Alex Velea, a venit și declarația iubitului Antoniei.  Velea a fost elegant în declarații și a mărturisit că îi respectă decizia de a nu mai face parte din proiectul Golden Boy, dar îi pasă în continuare de starea fostului său prieten. „Eu nu am văzut ce a zis Zanni despre mine.

Dacă nu s-a simțit bine, ce? Înseamnă că a făcut alegerea potrivită. Da, normal că i-am scris. E ceva normal, pentru că m-a interesat starea lui. Țin la el. Am ținut la el. Eu sunt o persoană empatică. Țin la prietenii mei. Țin la colegii mei. Eu îl consider și acum prieten. (…).

De ce s-au despărțit Alex Velea și Zannidache

„Dacă așa a simțit, cred că a făcut alegerea potrivită”

Dacă nu s-a simțit bine, nu știu ce să zic…Fiecare e liber să facă ce dorește, în asta îl susțin. Dacă așa a simțit, cred că a făcut alegerea potrivită. Eu îi doresc baftă în tot ce vreau să facă, baftă pe viitor și lui, și colegilor lui. (…) Eu nu m-am simțit niciodată folosit. Nu vreau să se interpreteze asta.

Mie îmi place să ajut oameni. Consider că asta trebuie să fac. Mi-am dorit foarte mult în adolescența mea, când eram puști, să primesc o mână de ajutor. Mi-am promis că atunci când o să ajung în postura să pot să fac treaba asta o să ajut oamenii cu drag. Și asta fac, fără nicio problemă”, a declarat atunci Alex Velea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre