Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât a costat bijuteria pe care a purtat-o la nuntă soția lui Florin Salam. Regele nu s-a uitat la bani

Cât a costat bijuteria pe care a purtat-o la nuntă soția lui Florin Salam. Regele nu s-a uitat la bani
Ziua de 1 iunie 2022 va rămâne pentru totdeauna în sufletul lui Florin Salam și a frumoasei sale soții. Cei doi și-au unit destinele și totul a fost la superlativ.

După opt ani de iubire, Florin Salam și Roxana Dobre le-au demonstrat tuturor ce înseamnă să faci o nuntă cu ștaif.

Cât a costat bijuteria pe care a purtat-o la nuntă soția lui Florin Salam. Regele nu s-a uitat la bani

Roxana Dobre și Florin Salam le-au dat clasă multor vedete. Au avut o nuntă elegantă, iar invitații au fost pe măsură. Cum este normal la orice eveniment de asemenea gen, în centrul atenției a fost mireasa, care a strălucit, iar colierul pe care l-a purtat le-a făcut pe doamnele prezente să fie invidioase.

Au avut și de ce, pentru că, spun sursele, bijuteria de la gâtul superbei brunete, ar fi costat 100.000 de euro. Potrivit informațiilor oferite de Substanțial, colierul este o piesă unică, este relizat în Italia și este atât de valoros pentru că diamantele alese sunt aproape incolore. Acest tip de diamant este preferat de multe doamne cu buzunarele pline, întrucât se spune că dau o stare excelentă celor care îl poartă.

Nunta a costat 350.000 de euro

Petrecerea a avut loc într-un local cu fițe de la malul mării, iar pentru eveniment, se vehiculează că regele manelelor ar fi scos din buzunar nu mai puțin de 350.000 de euro. Potrivit informațiilor oferite de Cancan, la eveniment ar fi participat în jur de 400 de persoane.

Cununia civilă nu a fost recunoscută de BOR

Singurul lucru care nu a ieșit așa cum scrie la carte a fost cununia civilă, care, întrucât a fost efectuată într-o zi de post, nu a fost recunoscută de biserică. „Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios.

E un fel de piraterie în Biserica Ortodoxă, tot ce nu se poate face în Biserica Ortodoxă se trezește domnul respectiv că se poate. Ce face el nu face parte din niciun cult recunoscut. Așa-zisa slujbă nu are valoare canonică și spirituală”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu, conform Antena 1.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre