Nadia Comaneci e în extaz. A cerut-o de nevastă cu un inel cu diamant de 5 carate

Nadia Comaneci e în extaz. A cerut-o de nevastă cu un inel cu diamant de 5 carate
Vedeta gimnasticii mondiale, Nadia Comăneci, are poarte de o bucurie imensă.

Nadia Comăneci retrăiește momentele emoționant ale cererii în căsătorie. Pe degetul viitoarei mirese a ajuns un inel cu un diamant de 5 carate.

Ce pensie încasează celebra Nadia Comăneci
 

Nu, nu marea noastră gimnastă se căsătorește din nou. Așa cum știți, e femeie la casa ei, familistă și mamă. Ea e într-o relație de zeci de ani cu gimnastul Bart Conner. Marea bucurie a Nadiei Comăneci are legătură cu cererea în căsătorie a „urmașei” ei de drept. Simone Biles, cea mai importantă gimnastă a ultimilor ani, după Nadia, tocmai a arătat lumii că urmează să se căsătorească. Ea a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei.

Nadia este o mare susținătoare a gimnastei din lotul american și i-a adresat cele mai sincere felicitări.

Urmașa Nadiei Comăneci a spus „Da”

În vârstă de 24 de ani, gimnasta a anunțat pe rețelele de socializare că s-a logodit cu jucătorul de fotbal american Jonathan Owens (26 de ani) care joacă, din 2019 pentru Houston Texans. „M-am trezit logodnică. Cel mai ușor «da»”, a scris Simone Biles pe contul său de Instagram, într-o postare la care a atașat mai multe fotografii de cuplu.

Fotbalistul a dezvăluit în presa din Statele Unite că a cunoscut-o pe Simone Biles în 2020, pe internet, chiar înainte de startul pandemiei de coronavirus. Perioada de carantină l-a ajutat s-o cunoască mai bine. „A fost unul dintre puţinele momente din viaţa ei în care totul a fost închis şi nu a putut face nimic. Aşa că am folosit perioada pentru a ne cunoaşte. Simone a creat legătura noastră şi a făcut-o mai puternică. Acum sunt atât de recunoscător”, a povestit Jonathan Owens, conform CNN.

Simone Biles, cea mai medaliată gimnastă, a avut probleme la Tokyo

Americanca a dominat concursurile la care a participat în ultimii ani. Simone Biles are în palmares 25 de medalii mondiale, 19 fiind de aur, 3 de argint și 3 de bronz. Ea este cea mai medaliată gimnastă din toate timpurile la Campionatele Mondiale, atât la masculin. În plus, dificultatea exercițiilor cu care se prezintă în competiții  o fac și mai greu de egalat.

Anul trecut, Simone Biles s-a mulțumit doar cu o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Vedeta echipei Statelor Unite a acuzat probleme de concentrare după un exercițiu ratat în proba de sărituri din concursul pe echipe.

Atunci, Nadia Comăneci a fost cea care i-a sărit ăn ajutor și a explicat problemele cu care se confruntă gimnaștii. „Simone este o campioană extraordinară care a făcut multe pentru acest sport. Acum are probleme, suferă de vertijuri, de amețeli, o situație extrem de periculoasă. Ea risca să se accidenteze grav. Eu nu am avut niciodată asemenea probleme, poate îmi mai fugea mintea la altceva, dar nimic important.

În schimb, soțul meu, (Bart Conner, fost gimnast olimpic american) a suferit de aceleași probleme, l-au speriat și mi-a mărturisit că asemenea manifestări apar când ești supus unei presiuni imense. Mintea și corpul nu mai comunică între ele. Gimnastele nu prea vorbesc despre asta, dar Simone a făcut bine că a dezvăluit ce o afectează. Iar faptul că a participat la concursul de la bârnă a fost o decizie înțeleaptă, nu sunt manevre atât de periculoase. A vrut să depășească frica, altfel era complicat”, a fost opinia marii gimnaste.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre