Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât a costat inelul de logodnă al Roxanei Nemeș. Și vedetele de la Hollywood ar fi invidioase

Cât a costat inelul de logodnă al Roxanei Nemeș. Și vedetele de la Hollywood ar fi invidioase
După ani buni de relație, Roxana Nemeș și-a unit destinul cu cel al iubitului său. Câți bani a scos acesta din buzunar pentru inelul de logodnă.

Au spus un da din tot sufletul și de acum încolo sunt împreună pentru o viață. Ce inel de logodnă a primit Roxana Nemeș.

Cât a costat inelul de logodnă al Roxanei Nemeș. Și vedetele de la Hollywood sunt invidioase

A fost cerută în căsătorie în 2019 și de atunci Roxana Nemeș trăiește o poveste de iubire cum rar întâlnești. Iar momentul a fost unul cu totul și cu totul ieșit din comun. Iubitul blondei, Călin Hagima a ales că pe una dintre marile clădiri din centrul Capitalei să ruleze imagini cu ei doi, alături de întrebarea: “Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare până când apusul vieții ne va despărți?”. Bineînțeles, că Roxana a rămas extrem de impresionată și a spus un da din toată inima.

„A fost un moment tare frumos, din suflet, exact cum a simțit iubitul meu să mă ceară”

„Nimic nu e întâmplător. El voia să mă ceară în altă zi, dar așa s-a potrivit. De-abia seara, târziu, mi-am dat seama că eram pe data de 7. A fost un moment tare frumos, din suflet, exact cum a simțit iubitul meu să mă ceară”, a povestit cântăreața cu ceva timp în urmă despre momentul care i-a marcat viața.

Cât privește inelul de logodnă, acesta este o bijuterie la care ar râvni orice vedetă, pentru care actualul soț al Roxanei a scos din buzunar 20.000 de euro. Inelul este din aur alb cu diamant negru și alte diamante mici pe margine, o lucrătură deosebită.

Cine e soțul Roxanei Nemeș

Cu 11 ani mai în vârstă ca Roxana, Călin este antreprenor și are mai multe afaceri. Roxana și-a amintit și de momentul în care s-au cunoscut și e convinsă că a fost mâna destinului. „Noi ne-am cunoscut în vârf de munte, doar ne-am salutat și ne-am văzut de drum. Destinul ne-a pus față în față de câteva ori pe parcursul unui an și jumătate”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: cancan, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre