Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de mare este familia celebrului chef Gordon Ramsay? Și ce lucruri fac toți copiii vedetei

Cât de mare este familia celebrului chef Gordon Ramsay? Și ce lucruri fac toți copiii vedetei
Tana, soția bucătarului-șef Gordon Ramsay, a postat o fotografie adorabilă cu fiul lor vesel. Fanii celebrului bucătar au fost emoționați.

În imaginea postată pe Instagram, toți cei cinci copii ai lui Gordon (în vârstă de 53 de ani) au pozat într-un selfie distractiv.

Printre aceștia se numără Megan (în vârstă de 22 de ani), gemenii Holly și Jack (în vârstă de 20 de ani), Matilda (în vârstă de 18 ani) și bebelușul Oscar (de 17 luni).

Tana a descris imaginea: „Family time @gordongram ne simțim binecuvântați”.

Ce au spus fanii despre imaginea adorabilă

Bineînțeles că urmăritorii Tanei au fost cuceriți de  postarea adorabilă și le-au făcut complimente în secțiunea de comentarii a fotografiei.

„Superba fotografie”, „Așa cum ar spune mama, sunteți binecuvântați să știți”, „Ce copil magic și superb aveți”, „M-am topit când am văzut această imagine, sunt copleșit de emoție”, au spus fanii.

Fanii ei i-au urat, de asemenea, la mulți ani deoarece este prima postare a Tanei de când a împlinit vârsta de 46 de ani, pe 23 august.

Gordon și Tana s-au căsătorit pe data de 21 decembrie 1996 și au trecut printr-o căsnicie fascinantă împreună.

Cel mai tânăr copil al cuplului, Oscar, s-a născut în 2019, după un avort sfâșietor pe care Tana l-a suferit în 2016. Au apelat la utilizarea FIV după ce Tana a descoperit că are sindrom ovarian polichistic și Gordon a spus în emisiunea Late Late Show că are un număr scăzut de spermatozoizi.

„Am avut un număr foarte mic de spermatozoizi, poate pentru acea perioadă de timp pe care am petrecut-o aproape de aragaz”, a mărturisit renumitul bucătar.

Ce ocupație au copii lui Gordon Ramsay

Megan este licențiată în psihologie și a călătorit în toată lumea gustând mâncăruri fine și a apărut și în spectacolele celebrului său tată.

Între timp, fiul cel mare Jack s-a alăturat celor de la Royal Marines, iar sora sa geamănă Holly influențează social media și moda.

Fiica cea mai mică, Matilda, cunoscută sub numele de Tilly, a devenit o bucătăreasă de televiziune și a apărut în diferite emisiuni de bucătărie.

În cele din urmă, micul Oscar a devenit și el o senzație pe rețelele de socializare, având propria sa pagină de Instagram creată de surorile Holly și Tilly.

Sursă foto: Instagram

WTA a anunțat clasamentul oficial. Cum stau Halep și celelalte românce

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre