Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de rău e bolnav Liviu Vârciu după ce s-a infectat cu Covid

Cât de rău e bolnav Liviu Vârciu după ce s-a infectat cu Covid
Crăciunul l-a prins într-o postură neplăcută pe cântărețul Liviu Vârciu, care a anunțat că s-a îmbolnăvit de covid și s-a izolat într-o cameră în vila sa, pentru a nu lua contact cu cei dragi. Artistul a povestit pentru impact.ro cum se simte și cât de afectat este.

Pe pagina sa de Instagram, Liviu Vârciu anunța în urmă cu aproximativ 2 săptămâni că Moș Crăciun i-a adus un cadou neplăcut, anume că s-a îmbolnăvit de covid: “Să fiţi sănătoşi că e cel mai important şi dacă vine Moş Crăciun la voi şi-l vedeţi să-i spuneţi să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să ştii când să faci Covid, nu aşa. L-am luat fix de Crăciun. E bine că nu îmi mai bat capul cu Moş Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum, de Sărbatori, e groasă”, scria acesta pe Instagram. 

Artistul a mai menționat că a respectat toate măsurile de siguranță, mai puțin o oră, când a renunțat la mască. Se pare însă că 60 de minute au fost suficiente, căci Varciu s-a pricopsit cu covid fix înainte de Crăciun, astfel că a stat acasă și s-a tratat conform spuselor medicilor: “Am fost la spital când mi-am făcut testul și analizele. Apoi am ținut virusul în frâu prin tratament”, a mărturisit cântărețul. 

 A ieșit din izolare, însă perioada grea nu s-a terminat 

Artistul a anunțat pentru impact.ro că a ieșit din izolare, astfel că își vă putea petrece Anul Nou împreună cu iubita sa, Anda, dar și cu cei doi copii. Acesta a mai povestit că a avut o forma ușoară, dar că încă se chinuie cu efectele: “Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”. 

Emoțiile artistului au fost duble în această perioadă, pentru că, pe lângă faptul că a fost bolnav, Vârciu a mărturisit că i-a fost teamă ca mama lui să nu fi contactat virusul, căci fusese să o viziteze fără să știe că este bolnav: “Fusesem la mama fără să știu că am. Din fericire, mama nu a avut nimic. Nimeni din familie nu l-a luat”, a încheiat vedeta Antenei 1, care va petrece sărbătorile acasă, alături de familie. 

Angela Similea, o viață plină de drame și dezamăgiri

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre