Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de rebelă e, de fapt,  celebra actriță Rebel Wilson. Avem dovada!

Cât de rebelă e, de fapt,  celebra actriță Rebel Wilson. Avem dovada!
Actrița Rebel Wilson a trecut printr-o transformare spectaculoasă, după ce a pierdut anul trecut 30 de kilograme.

Vedeta din „The Hustle” și ”Pitch Perfect”  în vârstă de 41 de ani, a postat un videoclip pe Instagram în care se uită preț de câteva secunde în obiectiv iar la final le zâmbește și apoi le face cu ochiul fanilor si urmăritorilor de pe pagina ei. Nimic neobișnuit din descrierea de mai sus. Așa-i? Doar că în clip vedem cât de rebelă e, de fapt,  celebra actriță Rebel Wilson. „Când soarele iese la Londra, mă duc imediat la plajă ” e textul care însoțește postarea. V-ați prins? Nu încă?

A slăbit 30 de kilograme

Vedeta a anunțat în noiembrie că și-a atins obiectivul de a avea 75 kg. Ea a slăbit 30 de kilograme în urma schimbării radicale a stilul de viață. Ea și-a prezentat transformarea postând fotografii ale corpului ei în echipament de antrenament, anul trecut. A distribuit inclusiv imagini despre exerciții, dieta urmată, mentalitate și secretele motivaționale. Potrivit revistei People, transformarea remarcabilă se explică și prin urmarea planului de dietă Metoda Mayr.

Cât de rebelă e, de fapt,  celebra actriță Rebel Wilson

„Este o abordare care elimină intoleranțele alimentare, reduce zahărul, încurajează consumul lent de alimente, crește sistemul imunitar și reduce inflamațiile. Face exerciții cu un antrenor personal de până la șase ori pe săptămână, face plimbări și încearcă să-și mărească aportul de proteine ​​din punct de vedere nutrițional”, au scris jurnaliștii, conform Daily Mail.

Cât de rebelă e, de fapt,  celebra actriță Rebel Wilson

Luna trecută, actrița a povestit la emisiunea “The Morning Crew” că este „interesant” să vedem atitudinile oamenilor schimbându-se în urma transformării pe care și-a impus-o

„Cred că ceea ce a fost cu adevărat interesant este modul în care te tratează alți oameni.  Uneori, fiind mai ocupați, oamenii nu se uită foarte atenți la tine”, a explicat Rebel.

Rebel Wilson are iubit nou

„Acum că sunt în formă bună, oamenii sunt mult mai atenți și mai amabili”, a adăugat ea. De asemenea, mi se pare interesant faptul că oamenii acordă atât de multă atenție transformării cauzate de pierderea  în greutate, când sunt mult mai multe lucruri cu adevărat valoroase de remarcat”.  Nu vă mai ținem în suspans. Rebel Wilson s-a filmat făcând plajă în costumul Evei. Era goală-pușcă pe balcon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

În urma despărțirii de vechiul iubit, Jacob Busch, ea a dezvăluit că se întâlnește cu un tânar milionar în vârstă de 29 de ani. A postat și cu acesta o serie de fotografii pe Instagram.

Potrivit People, în 2019 un prieten comun le-a făcut cunoștință. Dar nu au început să se vadă până când Rebel nu s-a întors în SUA, la finele anului trecut. Rebel Wilson a petrecut anul trecut în Australia.

„Sunt oficial împreună.  El este un domn, are maniere și o tratează foarte atent”, a spus atunci o sursă. Rebel și Jacob s-au bucurat de o serie de vacanțe romantice în timpul relației lor cu aventuri, călătorind în locuri îndepărtate, cum ar fi Mexic și Monaco. Au fost fotografiați împreună ultima dată pe 24 decembrie, când au început o excursie la schi înainte de Crăciun cu prietenii din Colorado.

Cât de rebelă e, de fapt,  celebra actriță Rebel Wilson

Într-un interviu acordat în noiembrie, Rebel a spus că este hotărâtă să găsească dragoste și „a ieșit în mod deliberat și s-a întâlnit cu mulți oameni diferiți. „Nu aveam foarte multă experiență în dragoste și relații… și așa că am ieșit și am dat totul, am încercat foarte mult să găsesc dragoste și atenție”, a adăugat ea.

Sursa foto: Instagram

Alexandra  Stan nu are rușine. Spune tot, în public

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre