Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât tupeu! Margherita îl invocă pe Tudorel Butoi în problema ei cu Poliția

Cât tupeu! Margherita îl invocă pe Tudorel Butoi în problema ei cu Poliția
Trei dosare în două luni, iată noua performanță a fiicei Clejanilor. Tânăra a ajuns, din nou, pe mâna poliției, și credeți că asta o face mai cumpătată? Nici gând! Margherita dă dovadă de tupeu maxim. Îl invoca pe Tudorel Butoi în problema ei cu Poliția.

Margherita de la Clejani a reușit performanța de a se ține departe de probleme două luni. O adevărată performanță, pentru care nu va fi premiată ci, din contra, va fi sancționată, aspru.

Ieri, tânăra a fost protagonista unui nou scandal. Conform informațiilor din anchetă, obținute de Playtech.ro, tânăra a mers la o agenție imobiliară pentru a-și scoate la vânzare apartamentul de peste 100.000 de euro pe care l-a achiziționat în urmă cu mai puțin de un an. Acolo ceva s-a întâmplat, iar între fiica Clejanilor și două angajate ale agenției a avut loc un schimb de replici, după care totul a explodat.

Margherita era incoerentă când le-a bătut pe agentele imobiliare

Margherita a sărit pur și simplu la bătaie. Le-a împins pe femei, le-a tras de păr, ba chiar le-a scuipat și le-a înjurat. Speriată, una dintre femei a pucat să apese butonul de panică, iar la fața locului a ajuns, în câteva minute, o patrulă a poliției. Printre hohote de plâns, femeile le-au spus polițiștilor cele întâmplate, dar  și că Margherita Clejanilor nu era deloc coerentă și că le-a fost teribil de frică. Tânăra de 28 de ani a fost chemată la poliție pentru declarații și i s-a deschis dosar penal pentru loviri și amenințări.


Sosește barza! Al doilea „COVID-baby” din showbiz-ul românesc vine la…

George Burcea și femeile din viața lui. În Fermă, Anna Lesko și-a dat drumul la gură


Acesta este al treilea dosar al Margheritei. Amintim că la începutul lunii iulie, ea a provocat un accident de mașină, iar polițiștii ajunși la fața șocului i-au făcut un drog test, care a ieșit pozitiv la un cocktail de droguri, printre care și cocaină.

În același context, ea s-a mai ales cu un dosar penal pentru maltratarea animalelor. Tânăra avea ca animal de companie o maimuță, pe care a târât-o după ea în mașină, la poliție și la INML chinuind-o. Pentru cele trei dosare penale, ea riscă o pedeapsă de până la doi ani de închisoare cu executare, mai scris sursa citată.

Culmea tupeului!

Culmea tupeului, Margherita de la Clejani a început să se laude, ca să intimideze lumea, de câteva săptămâni, că lucrează în Inspectoratul de Politie, la Investigații Criminalistice. Ea a fluturat ieri o insignă de polițist  în fața reporterilor Antenei 1, amenințându-i să nu se pună cu un om al legii, așa cum este ea. „Acum activez în alt domeniu, în criminalistică. Profesorul meu este Tudor… Butoi”, a spus aceasta cu referire la cunoscutul psiholog criminalist Tudorel Butoi.

Codului Penal prevede că purtarea fără drept de decorații, uniforme, de semne distinctive ale unui organ de stat sau a unei legitimații, se pedespește cu închisoare de o lună la trei luni și cu amendă penală.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre