Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Bordea, „antrenat” de bunica pentru „America Express”. Mărturisiri care stârnesc râsete

Cătălin Bordea, „antrenat” de bunica pentru „America Express”. Mărturisiri care stârnesc râsete
Invitați în podcastul lui Mihai Morar, Cătălin Bordea și Nicu Cortea au făcut deliciul tuturor celor care i-au ascultat. Cei doi simpatici s-au întrecut în dezvăluiri care de care mai haioase.

Înainte de a urca pe scenă și a aduce zâmbete tuturor, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au făcut cu totul și cu totul altceva. Lucruri serioase, de care însă acum se amuză.

Sunt puțini cei care știu că jumătatea lui Cătălin Bordea din „America Express”, Nicu Cortea, a cântat la vioară, într-un taraf, la Huedin, nu mai puțin de zece ani.

Mărturisiri care stârnesc râsete

„Taraful se numea Nepoții Iancului și am fost prin toată țara. Am călătorit mult, a fost fain, am amintiri foarte faine de atunci. N-am cântat la nunți, dar am făcut-o la Robingo”, a mărturisit Cortea la podcast-ul lui Mihai Morar, iar acesta a râs sănătos.

Cătălin Bordea, „antrenat” de bunica pentru „America Express”

Absolvent de „pictură monumentală”, așa cum a mărturisit, Cătălin Bordea se laudă cu restaurarea unei biserici și e mândru de acest lucru. Dincolo de asta, bunica, cea mai importantă ființă din viața lui, recunoaște că i-a dat o educație spartană. Și a realizat că, fără să știe ce va face nepotul în viitor, l-a antrenat pentru America Express.

„Bunică-mea îmi dădea niște task-uri d-astea stupide total. Acum dacă stau să mă uit înapoi chiar erau de America Express, trebuia să spăl toată casa pe dinafară. Ăsta în taraful de muzică populară, eu absolvent de pictură monumentală. Ăștia suntem noi”, a declarat și Cătălin Bordea, printre râsete.

Nelu s-a temut cel mai mult în America Express de lipsa hranei

Înainte ca cei doi să plece în „America Express”, Nelu povestea că marea lui temere este că nu vor avea ce să mănânce în perioada concursului. Dar a acceptat cu fruntea sus provocarea, pentru a-i demonstra soției ce bărbat și-a luat. „Eu cu baby @bordeacatalin facem echipă în America.

O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame… (…) Este ieșirea mea oficială din zona de confort. Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare. Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt, a fost mesajul acestuia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre