Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Bordea, prima reacție după dezvăluirile fostei soții. Are probleme acum și cu bunica Aspasia

Cătălin Bordea, prima reacție după dezvăluirile fostei soții. Are probleme acum și cu bunica Aspasia
Cu câteva zile în urmă, Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a declanșat o adevărată isterie după ce și-a postat povestea căsniciei pe contul de socializare.

După ce fosta soție, Livia Eftimie, a povestit lumii prin ce a trecut în cei 11 ani de căsnicie cu Cătălin Bordea, prietenii comedianți au pus-o la colț. Fostul partener de viață a venit cu o primă reacție.

„Spui că ai găsit dovezi că te-am înșelat. Cel mai probabil este că tu m-ai înșelat”

Recent, pe contul de socializare al lui Cătălin Bordea a apărut un video al unui speaker motivațional care vorbește despre înșelat. Ca răspuns al comediantului la tot ce s-a discutat în ultimele zile.

„Ceea ce ți se spune atunci (n.r de către partenerul care a înșelat) este exact opusul principiului briciului lui Occam. Este cea mai complexă, ridicolă și nebunească versiune a evenimentului, care cumva îi face să pară nevinovați sau victime și, ideal, te face pe tine să pari vinovatul.

„Legea lui Murphy spune că orice poate merge prost va merge prost”

Tocmai ai descoperit asta. Este aproape ca o versiune de scuze a legii lui Murphy. Legea lui Murphy spune că orice poate merge prost va merge prost, sau orice poate să se întâmple se va întâmpla, nu-i așa? În acest caz, orice scuză care poate fi oferită va fi oferită”, a spus bărbatul.

Bunica Aspasia și-a spart capul

Bunica Aspasia și-a spart capul

De parcă toate problemele pe care le are nu îi ajungeau, bunica lui Bordea, femeia care l-a crescut și pe care o adoră, și-a spart capul. Femeia, departe de a se speria, râdea în timp ce era cusută. „Ce sunt eu cum sunt? Pentru că am fost crescut de femeia asta care tocmai a căzut, și-a spart capul și în timp ce e cusută ea… râde”, a fost mesajul comediantului pe contul de socializare.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre