Simona Ionescu / Redactor Șef

CRBL recunoaște că lucrurile sunt grave între el și fosta soție. E și ceva ce exclude tranșant

CRBL recunoaște că lucrurile sunt grave între el și fosta soție. E și ceva ce exclude tranșant
După 16 ani de căsnicie, CRBL și fosta sa soție, frumoasa Elena, au decis să meargă pe drumuri separate. Artistul recunoaște că situația între el și fosta parteneră de viață nu se mai poate remedia.

După ce a divorțat de soția sa, Elena, CRBL se consideră un bărbat singur și „liber de contract”, care are dreptul să se bucure de viață.

În timp ce toată lumea a fost șocată de despărțirea celor doi, CRBL și Elena aveau probleme în căsnicie de multă vreme. Artistul a recunoscut că flacăra dintre ei s-a stins ușor, ușor „și atunci pentru noi a fost cumva un pas normal să mergem în direcția aceasta.

CRBL: „Nu cred că putem face ceva de dragul fetiței

Dovadă că situația e critică între CRBL și fosta soție, acesta exclude total o vacanță în trei, de dragul fetiței.

„Tocmai de asta am și decis amândoi să facem acest pas, pentru că vrem să trăim într-un adevăr, nu într-o minciună. Și atunci nu cred că o vacanță ar ajuta la ceva, ar fi iar o altă formă de minciună, ceea ce nu e pentru noi”, a spus vedeta pentru Ciao.

„Acum chiar trăiesc de pe o zi pe alta”

Nu mai e cale de întoarcere între CRBL și soția sa

CRBL spune că „acum chiar trăiesc de pe zi pe alta și mă bucur de tot ce mi se întâmplă, bine sau rău. Sunt foarte bine! Sunt foarte mulți oameni în jurul meu care își fac griji în continuare. Mulțumesc, dar nu e cazul! Sunt bine, sunt echilibrat, zâmbesc, muncesc, sunt bine”, a mai spus vedeta.

La Neversea, alături de o bunăciune

Pentru că este un bărbat fără obligații, CRBL a fost văzut zilele trecute la festivalul Neversea de la malul mării alături de o domnișoară de 23 de ani, despre care se spune că i-ar fi iubită.

Artistul nu a confirmat acest lucru, în schimb a recunoscut că „admiratoarele au fost, sunt și mă bucur că vor mai fi. E bine! Administrăm cât se poate de diplomatic și de bărbătesc ca să zic așa”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre