Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf. Regele modei îi transmite un mesaj dur antrenorului

Cătălin Botezatu intervine în divorțul Prodan-Reghecampf. Regele modei îi transmite un mesaj dur antrenorului
Se ascut cuțitele în scandalul despărțirii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. De când antrenorul de la U Craiova a pozat cu amanta pentru un pictorial de revistă, impresara a pornit un adevărat război.

Mesajele dure ale Anei Prodan curg la dresa lui Reghecampf. Impresara pare de neoprit în războiul cu amanta soțului ei, dar de acum nu-l mai menajează nici pe el. Se pare că ultima picătură pentru fiica Ionelei Prodan a fost pictorialul lui Laurențiu Reghecampf cu amanta. În interviul acordat de acesta revistei Fanatik, el a spus că va face orice să o protejeze pe Corina de atacurile nevestei, dar și că amanta este noua lui familie.

Corina Caciuc si Laurentiu Reghecampf

Reamintim că iubita antrenorului de la U Craiova este însărcinată și va aduce pe lume un băiețel, anul viitor.

Bote îl pune la punct pe Reghe

Anamaria a postat pe Instagram un mesaj dur pentru Reghe, în care îi reproșează că acuză presa că scrie minciuni despre Corina Caciuc și, de asemenea, arată că antrenorul face o proprie anchetă să afle cine a lansat informațiile în spațiul media. Evident, Reghe crede că soția lui e în spatele dezvăluirilor.

Anamaria Prodan mai subliniază și faptul că Reghe încearcă să împiedice presa din a mai publica articole despre el și iubita lui, însă a susținut un pictorial și un interviu pentru o revistă glossy.

Revenind la informațiile apărute în spațiul public despre Corina Caciuc, Bote a simțit nevoia să intervină. „Regele modei” din România i-a transmis pe Instagram antrenorului următorul mesaj: „Să-și asume (Reghe) ce-i au zis prietenii 😂REALITATEA ESTE CRUNTĂ!”, a transmis Cătălin Botezatu.

Anamaria Prodan a dezvăluit de când se iubește Reghe cu Corina. E incredibil!

Impresara a avut o confruntare șoc în cu încă soțul ei, în direct la TV. Acesta a intrat telefonic în emisiunea în care se afla și ea și au avut un schimb de replici uluitoare. Ea a dezvăluit la acel moment că amanta îi trimite ei mesaje de trei ani! Asta arată că antrenorul și Corina Caciuc nu se cunosc de ieri, de alaltăieri, ci încă din vremurile în care Laurențiu era numai un zâmbet și o declarație de dragoste, la braț cu soția sa.

Viața paralelă pe care a dus-o până în prezent a dus la un scandal monstru. Primul termen al divorțului ar avea loc în 7 februarie, i-a spus Laurențiu Reghecampf impresarei, în intervenția telefonică pe care a avut-o la Realitatea Plus.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre