Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Botezatu nu a putut să reziste și a criticat-o pe Carmen Iohannis. Iată reacția acidă a celebrului designer

Cătălin Botezatu nu a putut să reziste și a criticat-o pe Carmen Iohannis. Iată reacția acidă a celebrului designer
Ținuta pe care a purtat-o Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta nu l-a lăsat indiferent nici pe Cătălin Botezatu.

Nu e pentru prima dată când Carmen Iohannis e criticată pentru ținutele pe care le poartă. Iată ce a stârnit după ce a fost la înmormântarea Suveranei.

Cătălin Botezatu nu a putut să reziste și a criticat-o pe Carmen Iohannis. Iată reacția acidă a celebrului designer

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a avut o primă reacție după ce a văzut ce a purtat soția președintelui României, Carmen Iohannis, în Marea Britanie. Prima doamnă a optat pentru o rochie neagră din catifea, o pălărie cu voaletă și o pereche de pantofi negri. Botezatu susține că a avut un decolteu mult prea mare, care nu s-a potrivit absolut deloc cu momentul respectiv. În schimb, Botezatu l-a lăudat pe Klaus Iohannis.

„Inadmisibil!”

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

„Trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată”

Nici în ceea ce privește a doua rochie Botezatu nu a fost mai blând, designerul afirmând că este foarte prost lucrată. „În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, a mai spus Cătălin Botezatu, potrivit Click.

Meghan Markle a fost apreciată pentru ținuta sa

Pe de altă parte însă, Botezatu a admirat ținuta aleasă de soția prințului Harry, Meghan Markle. Ea a optat pentru o rochie neagră, cu o pereche de cercei rotunzi, și o brățară aurie, iar părul l-a avut prins la spate. „Meghan este foarte bine accesorizată. Cerceii sunt foarte discreți, din perle, are și o pălărie elegantă, simplă.

Singura greșeală majoră pe care o are este că are mâinile descoperite și mai poartă și o bijuterie pe mâna stângă. Mâinile trebuiau acoperite, fără alte bijuterii, cel mult, dacă era ținuta all-black s-ar fi potrivit o broșă mică, discretă!”, a mai spus Bote.

Sursă foto: antena3

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre