Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Botezatu, permanent certat de mama lui! O supără foarte des

Cătălin Botezatu, permanent certat de mama lui! O supără foarte des
Chiar dacă e băiat mare și știe să se descurce foarte bine, în ochii mamei sale, Cătălin Botezatu rămâne tot copil. Iar femeia care i-a dat viață nu contenește să stea cu gura pe el și să-l certe.

Cătălin Botezatu și mama sa au o relație extraordinară, iar cea mai dragă ființă sufletului său, despre care designerul spune că e „divină” îl ceartă ori de câte ori i se pare că face ceva greșit.

Cătălin Botezatu spune că de o viață întreagă, mama n-a suportat să-l vadă cum dă sume mari de bani pe haine, așa că acționează pe măsură. În plus, au existat și momente, în care fără să știe, mama i-a stricat haine foarte scumpe.

„Vine la atelier, îmi aduce de mâncare și mă ceartă mereu”

„Anumite haine bune le-a spălat fără să știe ce firmă sunt și mi le-a deteriorat. E prezentă în viața mea, vine la atelier, îmi aduce mâncare și mă ceartă mereu că dau banii pe haine și pe mașini. E adevărat că toți banii, de la 18 ani, i-am dat pe haine.

În cealaltă casă, unde nu am mai fost de mult, am standere cu haine nou nouțe, haine de ani de zile, cu etichete, nepurtate. (…) Dar mama e eivină, o iubesc enorm”, a povestit designerul, râzând, în emisiune la Cristi Brancu. În plus, Cătălin spune că a avut norocul în viață „de femei datorită cărora exist și sunt aici la tine, Bianca, Dana, marea mea iubire, Tania Budi, o altă mare iubire a mea și o mare prietenă”.

Cum a rămas fără menajeră

Cum a rămas Cătălin Botezatu fără menajeră

Un episod care a stârnit amuzamentul tuturor a fost cel în care Cătălin a rămas fără menajeră. Povestea a început în momentul în care femeia a fost prinsă sub standerul de haine, care a cedat din cauza greutății. „A stat o jumătate de oră, o oră, până au mai venit două persoane.

Nici eu nu puteam să ridic singur, trebuiau doi dintr-o parte și unu dintr-o parte. Ea avea telefonul la halat și l-a scos, a vorbit și după a rămas cu el acolo, nu mai putea să miște mâna, săraca. (…) Așa am găsit-o. Nu a mai venit pe urmă, după două zile. A zis că e foarte greu să facă curățenie la mine în casă, pentru că peste tot sunt haine”, s-a destăinuit designerul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre