Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul iubit al Cristinei Cioran șochează din nou. Mama i-a lăsat o avere imensă, iar la parastasul ei s-a băut șampanie de 8400 de lei

Fostul iubit al Cristinei Cioran șochează din nou. Mama i-a lăsat o avere imensă, iar la parastasul ei s-a băut șampanie de 8400 de lei
Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran și tatăl fetiței sale, are un comportament din ce în ce mai ciudat în ultima perioadă. A șocat din nou cu parastasul mamei sale.

Fostul iubit al Cristinei Cioran a decis ca parastasul mamei sale de 40 de zile să fie unul pe bogăție, la terasa unui local de lux. Doar trei sticle de șampanie consumate au costat 8400 de lei.

Parastas cu stridii, cotlete de miel și șampanie scumpă

Au trecut 40 de zile de când mama fostului iubit al Cristinei Cioran a trecut la cele veșnice și a fost incinerată. Alex Dobrescu a respectat tradiția, dar a ales să facă un parastas pe opulență. Și-a invitat doi prieteni la un local de fițe din București și a comandat cele mai scumpe produse.

Din meniu nu au lipsit stridiile, cotletele de miel și pastele cu creveți. Bogăție a fost și la capitolul băutură unde, printre altele, s-au consumat și trei sticle din cea mai scumpă șampanie, al cărei preț este de 2800 lei/sticlă. „Am păgubit clubul de șampaniile Veuve Clicquot. Prețul unei sticle a fost de 2800 lei. S-a mâncat tot ce era mai bun. Am făcut asta în primul rând pentru mama. Dumnezeu s-o odihnească în pace”, a declarat Alex Dobrescu, pentru o publicație cunoscută din România.

Mama sa i-a lăsat o avere considerabilă

Alex Dobrescu a șocat din nou cu parastasul de 40 de zile al mamei sale

Încă din timpul vieții, mama lui Alex Dobrescu i-a lăsat fiului său o avere considerabilă, însă femeia s-a stins într-un azil. În posesia bărbatului au intrat șase case, iar după ce aceasta s-a stins, Alex Dobrescu a mai moștenit un teren de 10.000 de metri în Corbeanca și un card cu 50.000 de lei, pe care „să-l folosesc pentru copiii mei”.

După ce mama sa s-a stins și a fost incinerată, Alex Dobrescu a șocat pe toată lumea cu parastasul pe care l-a făcut. El s-a dus în Cișmigiu cu câțiva prieteni și a dat drumul la manele pe telefon, pe terasa localului din parc. Deranjați de comportamentul acestuia, oamenii din jur au chemat poliția. Cu puțin timp în urmă, Cristina Cioran a mărturisit că iubește un alt bărbat și nu va mai fi niciodată loc de împăcare cu Alex Dobrescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre