Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cătălin Botezatu, cea mai sinceră mărturisire. E sau nu gay, așa cum s-a zvonit? Răspunsul lui e clar

Exclusiv. Cătălin Botezatu, cea mai sinceră mărturisire. E sau nu gay, așa cum s-a zvonit? Răspunsul lui e clar
Viața intimă a lui Cătălin Botezatu a fost de-a lungul timpului, deseori, subiect de discuții și bârfe. Acesta a fost legat de multe femei celebre, iar alături de unele au existat „ieșiri în decor” considerate chiar scandaloase. De exemplu, cu Bianca Drăgușanu. Dar s-a comentat legat și de anturajul lui masculin.

Cătălin Botezatu nu e lăsat în pace să se relaxeze în Dubai, unde a ajuns săptămâna aceasta, de femeile care îl urmăresc pe internet și care o problemă cu ceea ce își imaginează că se întâmplă în viața sa privată. Unele nu îl consideră bărbat, așa că i-o spun direct în față, iar ultima remarcă, scrisă la o postare a designerului pe rețelele sociale, l-a scos din pepeni. Cătălin Botezatu a reacționat nervos.

Bote, cu Crina Abrudan alături

Designerul se află în Dubai și, popular cum e, nu duce lipsă de companie. El a distribuit o serie de imagini în care apare de fosta prezentatoare TV Crina Abrudan. De altfel, Cătălin Botezatu și ea s-au simțit bine împreună și s-au fotografiat. Nu doar pentru distracție, ci și pentru afacere. Creatorul brandului Viggo a și postat pe rețelele sociale mai multe imagini în care apare în compania jurnalistei. Nu se aștepta, însă, la reacțiile declanșate de această postare.

Cătălin Botezatu răspunde nervos unei femei

Una din femeile care îi urmăresc postările a reacționat imediat ce a văzut fotografiile.

„De ce vă afișați cu femei, daca sunteți gay? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dvs îmi provocă greață”, i-a scris, într-un comentariu, o anume Izabela pe Instagram.

Cătălin Botezatu are comentariile la postări lăsate la liber pe contul său. El nu a suportat remarca femeii și i-a răspuns de îndată.

O femeie care îi urmărește postările lui Cătălin Botezatu l-a acuzat că este gay (Sursa foto: Instagram)

„Buna ziua! Nu mă cunoașteți personal? Interesant însă este faptul că puteți spune astfel de elucubrații! De ce oare-și dorește cineva (un anonim) să îmi canceleze tot trecutul meu amoros cu muuuulte relații cu femei celebre, frumoase și muuuulte circumvoluțiuni! Am doi copii! Nimeni până acum nu mi-a spus că sunt antipatic! Sunt un om normal ca și Dvs., doar că afacerile pe care le am m-au ridicat pe un „podium” pe care nici mie nu îmi place uneori să stau „cocoțat”!

Cătălin Botezatu a dat o replică dură comentariului jignitor ce i-a fost adresat (Sursa foto: Instagram)

Știți câte sacrificii am făcut? Știți că muncesc de 35 de ani neîncetat! Mi-am sacrificat SĂNĂTATEA, VIAȚA PERSONALĂ, FAMILIA, aproape TOT, pt ceea ce sunt acum! Ar trebui să vă doriți să cunoașteți astfel de oameni! Sunt puterea exemplului! Nu fiți invidioasă pe femeile din jurul meu!

Unele sunt doar prietene bune, altele au fost soții, logodnice, amante perfecte, iubite de-o noapte nebună, dar toate au fost FEMEI! FEMEI ADEVĂRATE CARE INDIFERENT DE STATUT MERITĂ RESPECTATE, IUBITE ȘI PROTEJATE! Chiar și tu ești femeie… Gândește înainte de a emite astfel de ipoteze retarde… Sărbători fericite și pline de ÎNȚELEPCIUNE!” (sic!), a reacționat Cătălin Botezatu în replica.

Ce au făcut în Dubai Crina Abrudan și Botezatu

Crian Abrudan este soția fostului fotbalist Gabi Popescu și a participat, anul acesta la Survivor România. Ea a dezvăluit, pe contul ei de Instagram, ce fac ea și Cătălin Botezatu în Dubai. „Am revenit la Dubai. Nici nu mai știu pentru a câta oară anul acesta, cred ca a șasea sau a șaptea. Cătălin Botezatu mi-a propus să pozez în câteva din rochiile lui, așa ca ieri am făcut împreună un shooting de excepție și în același timp am avut parte de o experiență deosebită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

Abia așteptăm amândoi să primim pozele și să le postăm. Video-urile le avem deja, lucrăm la ele și le postăm în zilele următoare. Pe lângă shooting, am avut parte și de momente superbe petrecute la SLS Dubai care ne e gazdă, un loc pe care eu l-am descoperit anul acesta, unde acum am revenit și unde voi reveni cu drag”, a menționat fosta prezentatoare TV.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre