Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Botezatu și regretele vieții lui. Femeile au avut un rol important

Cătălin Botezatu și regretele vieții lui. Femeile au avut un rol important
S-au iubit, s-au despărțit, dar Cătălin Botezatu nu a putut să o dea uitării pe femeia care i-a marcat existența. Despre cine este vorba.

Chiar dacă prin patul lui au trecut multe femei, designerului Cătălin Botezatu i-a rămas sufletul la una. O vrea oare înapoi?

Cătălin Botezatu, declarații neașteptate: „Încă o mai iubesc”

În timp ce multe domnițe suspină pentru Cătălin Botezatu, inima lui a rămas la una dintre femeile care i-au schimbat viața. E vorba de nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. De curând, Bote a vorbit despre blondă și a uimit pe toată lumea declarând că încă mai are sentimente pentru actuala iubită a lui Gabi Bădălău. El spune că o consideră o femeie specială, un om special și a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. Lucru pe care Botezatu nu l-a făcut de prea multe ori în viață.

„Mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă”

”Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații. Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa.

Mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă. Mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a afirmat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

Cu ce femei celebre a umblat designerul

Creatorul de modă a avut multe iubite celebre, însă nici una nu a reușit să-l determine să lasă burlăcia. Printre frumusețile cu care s-a lăudat de-a lungul vremii se numără Dana Ospitariu, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov și bineînțeles, Bianca Drăguşanu. Dar lista e mult mai lungă. Se pare că singura cu care ar fi mers în fața altarului a fost Bianca Brad. Chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună de mult, au rămas în relații de prietenie.

Sursă foto: voxbiz, instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre