Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Cazacu, prins în fapt cu o blondă. Fotografii incendiare

Cătălin Cazacu, prins în fapt cu o blondă. Fotografii incendiare
Fostul logodnic al Ramonei Olaru, Cătălin Cazacu a fost prins pe malul mării cum se distra pe cinste. Se pare că sportivul are lipici la blonde.

Dacă până nu demult toată lumea vorbea că noua achiziție ar fi o brunetă, lui Cătălin Cazacu tot blondele îi fac inima să-i bată.

După ce s-a despărțit de Ramona Olaru, Cătălin Cazacu își face de cap. Azi cu o brunetă, mâine cu o blondă, bărbatul nu dă socoteală nimănui și iubește cu patimă. Recent, el a fost prins de paparazzi Spynews în tandrețuri cu o domniță pe malul mării.

S-a sărutat și s-a îmbrățișat cu o blondă în văzul tuturor

Cum reușește sportivul să le facă pe femei să-i cadă la picioare e greu de spus, dar îi iese întotdeauna. Cei doi au fost extrem de relaxați, fără să le pese că-i vede cineva, s-au îmbrățișat și s-au sărutat pasional. Sursele spun că blonda care i-a luat mințile se numește Iulia și toți cei care au văzut-o au recunoscut că arată foarte bine.

Cătălin Cazacu, în tandrețuri cu o blondă

Cazacu nu vrea să audă de căsătorie

Campionul la motociclism a fost la un pas să o ducă pe Ramona Olaru în fața altarului, după ce i-a dăruit un superb inel de logodnă, pe care aceasta l-a arătat, fericită, tuturor. Din păcate, n-a fost să fie, iar Cazacu susține e cale lungă până să își piardă mințile într-atât încât să se căsătorească. „Doamne ferește. Nu am auzit de zicala asta.

„Unii se pricep să fie miri și mirese, alții se pricep să prezinte nunți. Hai să nu schimbăm rolurile, pentru că asta e problema țării”

Eu am prezentat foarte multe nunți, în continuare prezent și sper să prezint cât mai multe nunți, dar eu înțeleg obiceiul. Îmi place. Mie îmi plac foarte tare nunțile, atâta timp cât nu sunt ale mele. Unii se pricep să fie miri și mirese, alții se pricep să prezinte nunți. Hai să nu schimbăm rolurile, pentru că asta e problema țării. Fiecare să facă altceva (…) Hai să facă fiecare ce simte”, a mărturisit Cătălin Cazacu, la Antena Stars

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre