Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Cazacu e istorie. Priviți cum o tratează noul iubit pe Ramona Olaru. Va atrage invidia tuturor

Cătălin Cazacu e istorie. Priviți cum o tratează noul iubit pe Ramona Olaru. Va atrage invidia tuturor
Ramona Olaru a încercat totul pentru a-și păstra relația cu Cătălin Cazacu, dar totul s-a dus pe apa sâmbetei. Colega lui Răzvan și Dani s-a reorientat.

Blonda a intrat acum într-o nouă poveste de iubire și se pare că de data asta a tras lozul cel mare. Iată ce week-end de poveste a avut.

S-au dus vremurile când Ramona Olaru plângea după iubire. Primăvara i-a adus o minunăție de bărbat, care o tratează ca pe o prințesă. Blonda a plecat la Budapesta, într-un week-end de vis și n-a putut să rateze ocazia să nu le arate și fanilor prin ce locuri minunate o plimbă noul iubit.

Restaurantul unde cei doi au poposit e demn de toată lauda, în plus, Ramona s-a pozat și într-o superbă cameră de hotel, cu un buchet de flori la care ar râvni orice femeie. În aceste condiții, e clar pentru toată lumea că ziua de 8 martie va fi una cu totul și cu totul specială. Tânăra a înflorit în ultima perioadă, iar acest lucru l-a văzut toată lumea, dar au fost și cârcotași care au judecat-o pentru că s-a cuplat mult prea repede după despărțirea de Cătălin Cazacu.

„Rămân o lady și nu vorbesc”

Ramonei nu-i pasă de gura lumii, pentru că are o singură viață, pe care trebuie să trăiască așa cum își dorește. „Sâmbătă lejeră. După posibilități. Și crede-mă, eu m-am mișcat greu tare…dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață”, a fost replica vedetei.

„Îmi doresc copilul cu un bărbat demn de a avea grijă de el”

Pe de altă parte, Ramona n-a renunțat la dorința de a avea cât mai repede un copil. Blonda spune că e pregătită să devină mamă curând și așteaptă să găsească bărbatul potrivit. „Acum am ajuns să îmi doresc copilul cu un bărbat demn de a avea grijă de el, indiferent că noi suntem împreună sau nu.

Până acum, la fel ca în alte proiecte, îl poți numi și pe ăsta proiect oarecum, la fel mă aruncam cu capul înainte și am zis «eu îmi doresc un copil, nu contează că ăsta e prost de bubuie sau că e nepotrivit ca tată, eu îmi doresc un copil, într-un fel sau altul mă voi descurca să îl cresc».

Nu pot nici să mă judec că am gândit așa la vremea aia, dar nici să-mi dau un premiu. Dar acum, orice ar fi, simt că timpul trece, am aproape 34 de ani curând și atunci nu mai stau să mă gândesc cam cât îl duce pe el capul sau nu. Știu că eu pot să-mi cresc un copil și trăim vremurile în care niciodată nu ai siguranța că vei rămâne cu bărbatul respectiv sau cu femeia respectivă”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre