Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Crișan, la un pas de o mare nenorocire. Ce se întâmplă cu unul dintre cei mai iubiți cântăreți

Cătălin Crișan, la un pas de o mare nenorocire. Ce se întâmplă cu unul dintre cei mai iubiți cântăreți
Situație complicată pentru Cătălin Crișan, unul dintre cântăreții adorați de doamne. Artistul a ajuns în spital și a fost operat de urgență.

Cătălin Crișan, unul dintre marii cântăreți ai României a fost operat de urgență din cauza unei hernii de disc. Situația a fost atât de complicată încât mulți medici nu au vrut să se bage.

Cătălin Crișan a făcut anunțul pe contul de socializare, precizând că a fost operat de hernie de disc. El susține că a trecut prin dureri cumplite, iar situația era atât de gravă încât mulți medici au ridicat din umeri și nu au vrut să riște.

„N-a avut curaj să se implice nici un medic neurochirurg”

„Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat sa scap de acele dureri groaznice…

Cătălin Crișan, operat de urgență

N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat aceasta răspundere”, a scris Cătălin Crișan pe pagina sa de Facebook. De asemenea, el i-a trimis mulțumiri și actualei sale iubite, care este trup și suflet pentru ca artistul să-și revină cât mai repede cu putință.

„Fug de cele rele, invidioase, proaste”

După ce a trecu prin două divorțuri, Cătălin Crișan a avut mare grijă în ce relație se implică, pentru că nu mai vroia complicații în viață. În plus, în acest moment nu se pune problema unei noi căsătorii. „Nu am pretenții mari și multe de la o femeie, doar două: să-mi asculte și să-mi înțeleagă vorbele nerostite și să mă iubească sincer.

Consider că bărbații conduc lumea și femeile – bărbații. Sunt misterioase și imprevizibile, mai puternice ca noi. Nu există femei urâte. Fug de cele ipocrite, rele, invidioase, false, proaste și de cele care au senzația că le știu pe toate… Ce ofer? Dragoste, în adevăratul sens al cuvântului”, a mărturisit artistul într-un interviu pentru Viva.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre