Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Crișan și-a reparat spatele la chirurgi, acum a arătat-o pe noua iubită

Cătălin Crișan și-a reparat spatele la chirurgi, acum a arătat-o pe noua iubită
După două căsnicii eșuate, Cătălin Crișan spune că și-a găsit fericirea. O asemenea relație nu a mai avut niciodată până acum. Ce are în plus iubita de acum.

Cu trei decenii în lumea muzicii, Cătălin Crișan n-a prea avut noroc în dragoste. Lucrurile s-au schimbat de când în viața lui a intrat noua iubită, care e total diferită de celelalte femei alături de care a trăit.

Și sufletistă și frumoasă

Cătălin Crișan e unul dintre cei mai iubiți artiști ai României, iar viața l-a răsplătit cu o femeie cu totul și cu totul specială. Cântărețul își ridică iubita în slăvi și spune că nu se aștepta ca aceasta să aibă un asemenea comportament.

După două divorțuri, a ieșit, în sfârșit, soarele și pe strada vedetei, care trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. Iar Camelia, iubita lui Cătălin Crișan în vârstă de 48 de ani nu are doar un suflet extraordinar, e și foarte frumoasă. Invitat în emisiunea lui Cristi Brancu, Cătălin Crișan a povestit cât de mult l-a ajutat în perioada în care s-a operat.

Cătălin Crișan și noua iubită

„Ești drăguț, mi-a făcut plăcere, dar când te vindeci sună-mă”

Cei doi împlinesc un an, iar artistul a rămas fără cuvinte când aceasta a fost alături de el, într-un moment extrem de greu. „Au fost cele două săptămâni înainte de operație, cele mai grele din viața mea, cele mai dureroase”, când Camelia, deși aveau doar șapte luni de când formau o pereche, nu s-a dezlipit de lângă el. „Nu aveam în spate ani de căsnicie sau relație, putea să spună: «Ești drăguț, mi-a făcut plăcere, dar când te vindeci sună-mă»”, a recunoscut artistul.

„Măi, nu ai de ce să îmi mulțumești, că îl iubesc pe omul ăsta”

Cătălin Crișan a mărturisit că acea perioadă „a fost un calvar și pentru ea și pentru mine”, pentru că nu reușea să doarmă pe noapte mai mult de 20-25 de minute.

„Împreună cu niște prieteni, cu pătura, cărat prin mașini, dus la doctor, a fost lângă mine. Iar pentru mine contează extrem de mult lucrul acesta”, susține artistul. Iar când prietenii i-au mulțumit pentru ajutorul pe care i l-a dat, Camelia „se enervează și zice: «Măi, nu ai de ce să îmi mulțumești, că îl iubesc pe omul ăsta». Nu îi mulțumești cuiva care îl îngrijește pe omul pe care îl iubește”.

Toate aceste lucruri l-au făcut pe artist să spună că are „o relație pe care nu am mai avut-o”. Din căsnicia cu Lucia Bubulac, Cătălin Crișan are doi copii, Daria Cătălina și Raris Andrei. Artistul mai are o fetiță de 11 ani din cel de-al doilea mariaj.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre