Simona Ionescu / Redactor Șef

Marius Elisei, schimbări în relația cu noua iubită. La ce a renunțat de dragul Gabrielei

Marius Elisei, schimbări în relația cu noua iubită. La ce a renunțat de dragul Gabrielei
De când formează o relație cu Gabriela Elena Băcinică, Marius Elisei a suferit multe schimbări. Iar recent a surprins-o din nou pe iubita sa.

De șase luni, Marius Elisei și Gabriela Elena Băcinică trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, iar fostul soț al Oanei Roman trece prin multe schimbări.

Marius și Gabriela au planuri de viitor, dar preferă să-și trăiască iubirea departe de ochii curioșilor. Și asta pentru că brunetei îi place viața discretă. Iar Elisei e prea sătul de expunerea pe care a trăit-o cât timp a fost cu fiica lui Petre Roman. Pentru că în ultima perioadă au tot apărut zvonuri legate de despărțirea celor doi, Gabriela a pus piciorul în prag și a spus că totul este o minciună pentru că ei sunt mai bine ca niciodată.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Gabriela a explicat că nu vrea nici în ruptul capului să fie o persoană publică. Se bucură de iubirea pe care o primește și o oferă la rândul său și și-a făcut planuri de viitor cu Marius. Gabriela a explicat că ei locuiesc împreună, fiecare dintre ei are un loc de muncă, iar seara se bucură de prezența omului iubit.

„Mie mi se pare că relația funcționează foarte bine”

Bruneta e mulțumită că „relația funcționează foarte bine” și nu se mai expun așa de des, pentru că „noi preferăm să avem o viață mai discretă, am ales împreună acest lucru”.

Marius Elisei și-a găsit femeia perfectă

„Ne întâlnim seara sau mâncăm la prânz, dimineața plecăm fiecare la job-ul lui și cam atât. Dar, despărțiți, nu!”, a spus Gabriela Elena Băcinică la Xtra Night Show.

Pe de altă parte, tânăra susține Marius îi face mereu surprize și e foarte spontan, lucru care o bucură, demonstrându-i „că este un om cu care poți trăi în armonie”. Ba chiar sunt momente în care „mă șochez de unde are atâta imaginație”. Și nu o interesează lucrurile urâte care s-au spus despre el: „Până nu-mi demonstrează lucrurile negative de care s-au spus, nu cred”.

Marius Elisei e în cea mai bună variantă

Pentru că Gabriela merge des la sala de fitness pentru a se întreține, nici Marius nu se lasă mai prejos și a ajuns acum în cea mai bună variantă a sa. În plus, pentru a-i face pe plac Gabrielei, el a renunțat de aproape o lună și la fumat, optând doar pentru țigările electronice. Ziua Îndrăgostiților nu a avut o conotație deosebită pentru cei doi, așa că au sărbătorit ziua simbolic, dar Marius îi va arăta iubitei sale cât de mult o prețuiește, de Dragobete.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre