Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Crișan, un romantic incurabil. A cântat cu fiul său

Cătălin Crișan, un romantic incurabil. A cântat cu fiul său
Cătălin Crișan, un romantic incurabil. Totuși, a divorțat de două ori. Însă, are o relație frumoasă cu copiii săi. A cântat la Teo Show cu fiul său, Raris.

Cătălin Crișan, un romantic incurabil. De peste 30 de ani, îl îndrăgesc majoritatea femeilor îndrăgostite.

Cătălin Crișan, un romantic incurabil

Cătălin Crișan împlinește sâmbătă, 6 februarie, 53 de ani. Cântărețul a fost sărbătorit în avans la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Cătălin Crișan a primit un tort festiv și o surpriză uriașă. Fiul său, Raris, a venit și i-a cântat în direct.

Îndrăgitul cântăreț a fost foarte emoționat. În trecut, după divorțul de mama lor, Lucia Bubulac, relația cu copiii săi nu au fost prea apropiate.

Cătălin Crișan a mărturisit că 53 de ani este doar o cifră, iar el se gândește mai degramă la viitor, decât la trecut.

Cătălin Crișan a debutat la 19 ani

Cătălin Crișan a divorțat de două ori

Cătălin Crișan a divorțat de două ori, dar încă mai crede în dragoste.

În prezent, cântărețul are o relație foarte bună cei trei copii ai săi, cu care vorbește zilnic la telefon.

A fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie. Împreună au doi copii, Daria Cătălina (20 de ani) și Raris Andrei (16 ani).

A fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009

La sfârșitul anului 2010, artistul a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa, iar nunta lor a avut loc în vara anului 2011.

În decembrie 2012, cei doi au devenit părinți, în familia lor născându-se o fetiță, Lara Maria. Pe 15 noiembrie 2013, cântărețul a divorțat și de cea de-a doua soție.

În 2017, după ce s-a despărțit și de Ioana Cupșa, artistul a încărunțit complet. A refuzat să se vopsească de la primele fire albe, așa cum fac alte vedete.

Tot atunci, cântărețul a reluat legătura cu copiii săi din prima căsnicie, de care acum este foarte apropiat.

Femeile din viața artistului i-au lăsat însă un gust amar.

„ Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut. Am pierdut implicându-mă în lucruri care nu meritau”, a declarat artistul la Teo Show.

Cătălin Crișan, petrecere în familie

Astăzi, 6 februarie, cântărețul va da o mică petrecere la el acasă, unde sunt invitați copiii lui și câțiva prieteni foarte apropiați.

„De ziua mea mă sună români din toată lumea unde am cântat. Niciodată nu am dat mai departe cadourile primite, chiar dacă nu mi-au plăcut. Apreciez mult cadourile personalizate, și un chibrit pe care să  scrie «La mulți ani» mă emoționează”,  a mai spus cântărețul.


Tenorul Andrea Bocelli, anchetat de procurori. Motivul este uluitor

Nu a văzut că a primit Golden Buzz, la ”Românii au talent”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre