Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Măruță a fost live în operație: „Eram live cu el, cu doctorul, am văzut toată intervenția”

Cătălin Măruță a fost live în operație: „Eram live cu el, cu doctorul, am văzut toată intervenția”
Ce a fost greu a trecut pentru familia Măruță, iar prezentatorul și frumoasa sa soție, Andra, au răsuflat ușurați.

Andra a stat cu sufletul la gură cât timp a durat operația lui Cătălin Măruță și s-a liniștit când a aflat că totul este în regulă. Prezentatorul a menționat că pe toată durata operației a fost conștient, pentru că nu a fost anesteziat total. Ca să-și liniștescă fanii, Măruță a trimis și un prim mesaj în care a spus că se simte bine.

„Gata, pacientul a supraviețuit. M-a așteptat și asistenta mea personală. (…) Ideea e că am fost live. Pe parcursul întregii operații am stat de vorbă cu doctorul. Nu am fost anesteziat total. Eram live cu el, cu doctorul și povestea ce se întâmplă. Am văzut toată intervenția.

Încă mai sunt conectat, ca să fie totul în regulă. (…) Foarte interesant să îți vezi operația în timp real, live, în timp ce se face operația, tu să te uiți acolo și să nu simți nimic”, a povestit Cătălin Măruță fanilor de pe Instagram.

„Ce faci, iubire? Te-ai îmbrăcat, ți-ai luat costumul de asistentă?”

Înainte de operație, Andra a izbucnit în lacrimi. Nu a mai rezistat presiunii și a început să plângă în fața internauților. „Ce faci, iubire? Te-ai îmbrăcat, ți-ai luat costumul de asistentă? Ai emoții? Nu cred? Pe bune?”, a întrebat-o Măruță. „Ce să fac, te mângâi!

Știi cum simți tu când mă duc la operație și ai vrea să fii tu în locul meu. Asta simt eu acum”, i-a răspuns Andra. „Ea este iubita!”, a încheiat Cătălin Măruță. De altfel, înainte ca soțul său să intre în operație, Andra a transmis un mesaj pe contul de socializare, alături de o fotografie. „De 16 ani împreună, de 15 ani căsătoriți. Întotdeauna împreună. Trecem prin toate, ținându-ne de mână!”, a spus cântăreața.

Cătălin Măruță a suferuit un accident în vacanță

Cu câteva zile în urmă, Măruță a anunțat că va lipsi o perioadă de la emisiunea pe care o prezintă și că în locul lui va rămâne Adela Popescu. „Mi-e frică de tot, îmi e frică de intervenție. Nu te mai simți că la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte.

De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Vă trebui să mă operez, ceea ce vă fi foarte distractiv”, a povestit prezentatorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre