Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Măruță nu se lasă. I-a dat din nou motiv de scandal Biancăi Drăgușanu

Cătălin Măruță nu se lasă. I-a dat din nou motiv de scandal Biancăi Drăgușanu
N-a trecut decât puțin timp de la cearta dintre Cătălin Măruță și Bianca Drăgușanu și prezentatorul a pus din nou paie pe foc.

Cătălin Măruță și-o caută cu lumânarea. Ce a putut să-i facă din nou Biancăi Drăgușanu.

Cătălin Măruță nu se lasă. I-a dat din nou motiv de scandal Biancăi Drăgușanu

De parcă nu i-ar fi ajuns problemele pe care singur și le-a creat când Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea lui, Cătălin Măruță face o altă mare greșeală. În direct, acesta a făcut-o de oaie și a spus lucruri necugetate la adresa blondei. „Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, a spus Cătălin Măruță în direct. E clar pentru toată lumea că va fi picătura care va umple paharul, pentru că de data asta Bianca nu se va lăsa și ce urmează, e greu de spus în cuvinte.

De ce s-au certat cei doi

Cu puțin timp în urmă, Bianca a acceptat să fie prezentă în emisiunea lui Măruță, fără să ceară nici un leu, așa cum singură a recunoscut.

Numai că ceea ce a crezut blonda că va fi o discuție drăguță, s-a transformat într-un coșmar. Asta pentru că Măruță a sărit calul și a întrebat-o la un moment dat din ce trăiește și dacă are carte de muncă.

Fostei soții a lui Alex Bodi i-a sărit țandăra și l-a acuzat pe Măruță că nu este decât un om “pervers și viclean”, pe care nu-l interesează nimic altceva decât să-și vadă interesul și să aibă rating. Fără să-i pese de ce se întâmplă în sufletul invitaților săi.

„Eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”

„Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim. Și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează. Eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: instagram, libertatea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre