Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Moroșanu a primit o palmă grea. „Totul în viață se întâmplă cu un scop”

Cătălin Moroșanu a primit o palmă grea. „Totul în viață se întâmplă cu un scop”
Este pur și simplu fără cuvinte ce se întâmplă acum cu Cătălin Moroșanu. Sportivul e șocat.

A făcut senzație la Survivor România și acum, din nefericire, trage consecințele. Cătălin Moroșanu e la pământ.

Cătălin Moroșanu a primit o palmă grea. „Totul în viață se întâmplă cu un scop”

E foarte posibil ca nimeni să nu-l mai vadă pe Cătălin Moroșanu luptând. Sportivul a primit o veste cruntă din partea medicilor. Pentru că ruptura de menisc nu s-a recuperat așa cum ar fi trebuit în urma unui accident la Survivor România, acesta va fi nevoit să se opereze.

„Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă, am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat. O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop”, a declarat Morosanu într-un interviu pentru viva.ro.

Cum a realizat că aceasta este menirea lui

Cătălin Moroșanu are tot ce-și poate dori un bărbat: o carieră minunată, o soție superbă și un copil reușit. Acesta a povestit și cum a intrat în lumea sportului și când a realizat că aceasta este menirea lui.  „Nu a fost o chemare, a fost destin, mai ales că aveam 21 de ani. Am intrat în sala de kickboxing, la maestrul Mihai Constantin dintr-o întâmplare.

M-am dus să slăbesc, nu m-am gândit la performanță, nici nu visam că voi ajunge vreodată în primii 16 jucători din lume, mai ales că aveam un fizic nepotrivit pentru categoria grea. Dar după șase luni de sport m-am dus la o preselecție, m-au văzut organizatorii, m-au plăcut pentru umorul meu și pentru accentul moldovenesc și de acolo a început totul”, a declarat, emoționat, Moro.

Sursă foto: playtech.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre