Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Moroșanu cu ochii pe concurenții de la Survivor 2022. „Are stilul ăla care domină tot timpul…”

Cătălin Moroșanu cu ochii pe concurenții de la Survivor 2022. „Are stilul ăla care domină tot timpul…”
La puțin timp după ce au început discuțiile între Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu, Moroșanu trage un semnal de alarmă.

Simpaticul sportiv Cătălin Moroșanu a intervenit în conflictul dintre Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu. Se vede că îl cunoaște foarte bine pe luptător.

Cătălin Moroșanu îl trage de urechi pe Zmărăndescu. „Are stilul ăla care domină tot timpul…”

Zmărăndescu și Moroșanu au avut ceva contre când au fost împreună la Ferma vedetelor și se pare că aceste lucruri au rămas în sufletul lui Cătălin. După ce a văzut ce se întâmplă la Survivor România 2022, Moroșanu a avut și o primă intervenție și l-a pus puțin la punct pe Zmărăndescu.

„Are în genă voința de leader. Ne-am certat la început”

„Eu nu știu de niciun conflict între ei la Dynamite Fighting Show. Și dacă nu știu eu, înseamnă că n-a fost. (n.red. – râde). Serios, nu am auzit de așa ceva. Cătălin a fost pe arbitraj și Roxana are live-ul de după lupte, cum să-i spun, host-event e cel mai bun termen. Ei nici nu s-au întâlnit față-n față, Roxana a venit cu studioul după ce Cătălin n-a mai venit la mine la arbitraj și s-a dus pe comment. Eu am lucrat cu Cătălin și la Ferma vedetelor, îl cunosc bine, îi știu stilul.

Are stilul ăla care domină tot timpul. Are în genă voința de leader. Ne-am certat la început (n.red. – râde). Și Roxana este un caracter puternic, eu cu Roxana m-am înțeles foarte, foarte bine, e o femeie căreia n-am ce să-i reproșez, e o femeie super faină” a declarat Cătălin Moroșanu pentru Fanatik.

„Sunt două pietre tari”

Pe de altă parte, Moroșanu e convins că atât Zmărăndescu cât și Roxana Ciuhulescu sunt două pietre tari, iar un asemenea concurs nu e deloc ușor. În plus, el crede că pe măsură ce va trece timpul, discuțiile vor fi din ce în ce mai multe. „Cătălin și Roxana s-au contrat la Survivor că sunt și ei două pietre tari și nu-i ușoară competiția, dar problema e în felul următor: concursul ăsta, și este abia prima săptămână, o să mai dureze destul și o să fie foarte greu.

Și sunt nominalizați amândoi, unul dintre ei pleacă. Da, Cătălin are această genă de conducător, e dur, e luptător. Dar ca să fii lider, să fii conducător, trebuie să și câștigi probe, asta e problema cea mai mare. Dacă tu nu câștigi probe și nu aduci puncte echipei, pierzi din autoritate, nu poți fi un exemplu, nu poți fi barosan (n.red. – râde), nu poți fi lider”, a mai spus luptătorul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre