Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Scărlătescu nu știe ce înseamnă gelozia. „E mai ciudat la mine, nu am sentimentul ăsta, mi s-a extirpat din cap”

Cătălin Scărlătescu nu știe ce înseamnă gelozia. „E mai ciudat la mine, nu am sentimentul ăsta, mi s-a extirpat din cap”
După aventura vieții din America Express, Cătălin Scărlătescu a simțit nevoia să fugă puțin singur și să se relaxeze.

Același sentiment l-a avut și Doina Teodoru, care a dat o fugă în Bulgaria să-și încarce bateriile.

Mulți spuneau că cei doi s-ar fi despărțit, însă chef Cătălin Scărlătescu susține că sunt mai bine ca niciodată. Au avut nevoie să-și pună gândurile în ordine și își văd liniștiți de povestea lor de dragoste.

„Trei zile am stat în Vamă, apoi m-am dus în Deltă, singur”

Nici nu i-am zis pa, mi-am luat geanta și am plecat. Direct în Vamă. M-a întrebat: Ce faci? Am răspuns. Trei zile am stat în Vamă, după care m-am dus în Deltă, singur. Mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele, nu am aruncat la pești, doar am pus bețele pe poziție și am stat.

Cătălin Scărlătescu se bucură de viață

Și a venit unu cu barca și zice: Ce faci? Stau. Păi nu ai aruncat ăla la pești. Și ce? Nu vreau să prind nimic, vreau doar să stau. A fost crunt rău de tot. A fost ceva fantastic pentru mine, dar aia cu dormitul… Să nu am eu apă caldă și prosop. Pot să dorm la -20 de grade, dar dă-mi apă caldă și prosop. Nu pot fără.

„Ne-am întors amândoi acasă, ne-am uitat unul la altul, ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare”

Doina a plecat la munte și în Bulgaria. Cred că a fost mai mult de o săptămână. (…) Ce tensiune, nene? Toată presiunea era acolo. Pur și simplu am fugit și în momentul în care ne-am întors amândoi acasă ne-am uitat unul la altul, ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare. Deci am avut nevoie…”, i-a povestit Scărlătescu lui Mihai Morar.

Cătălin și Doina își trăiesc intens povestea de dragoste

„Nu pot să înțeleg cum unii oameni acum se iubesc de sunt leșinați și dintr-odată încep să se urască”

Pe de altă parte, Scărlătescu susține că gelozia nu există pentru el, iar atunci când ceva nu-i convine, nu se ceartă, pur și simplu pleacă. „Eu nu sunt genul care mă cert. Mie când ceva nu îmi convine mă întorc și am plecat. Ce să fac cu cearta? E mai ciudat la mine.

Eu, de exemplu, nu am niciodată sentimentul de gelozie, nu îl am, s-a extirpat din cap. Nu pot să înțeleg cum unii oameni acum se iubesc de sunt leșinați și dintr-odată încep să se urască. Cum mama naibii să o urăști când ai iubit-o? Eu nu pot să urăsc, nu am cum. Când nu îmi place ceva, m-am întors și am fugit”,  a mărturisit celebrul bucătar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre