Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Scărlătescu și iubita au luat „prima cină interesantă”. Doina Teodoru s-a bucurat ca un copil, bucătarul e de nerecunoscut

Cătălin Scărlătescu și iubita au luat „prima cină interesantă”. Doina Teodoru s-a bucurat ca un copil, bucătarul e de nerecunoscut
America Express le-a deschis apetitul lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru pentru vacanțele exotice. Cei doi au fugit acum câteva zile în Bali.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru savurează acum tot ce e mai frumos în acea parte a lumii. Cei doi și-au anunțat fanii că au plecat pe 5 ianuarie, apoi au postat și primele fotografii din vacant: prima cafea în Bali și respective „prima cină interesantă”.

Cu siguranță a fost ceva ieșit din comun pentru chef, ținând cont de faptul că toată lumea cât poate să fie de pretențios cu preparatele culinare.

Imaginile pe care le arată cei doi sunt pur și simplu spectaculoase, iar Doina se bucură asemenea unui copil de când a lăsat acasă toate problemele și a plecat alături de iubitul său să exploreze locuri necunoscute.

Cât a slăbit Scărlătescu în America Express

Experiența din America Express a lui Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu va fi uitată niciodată. După ce s-a întors din expediția-concurs, bucătarul a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare. Fanii au rămas uluiți să-l vadă pe celebrul bucătar îmbrăcând tunica care îi era extrem de mare. Transformarea a fost cu adevărat uluitoare.

Fanii au sărit cu tot felul de laude

Bineînțeles, fanii care au văzut momentul l-au felicitate pentru noua înfățișare și, mai în glumă, mai în serios, l-au făcut și… slăbănog. “Bravooooooo!”, „Las’ că nu-i rău ! woowww”, „Asa ai ajuns după America Express?”, „Woow ce mult ai slăbit, Cătăline”, „Slăbănoguleeeee”, au fost doar o parte dintre reacțiile primite de Cătălin Scărlătescu din partea prietenilor din online.

Nouă perechi de vedete au pornit la sfârșitul lunii mai anul trecut în America Express, cel mai greu reality show din România. Peste doar câteva zile toți fanii emisiunii vor avea posibilitatea să-și vadă cele mai iubite vedete în toată splendoarea lor. Și, bineînțeles, să afle cât mai repede cine a fost marele câștigător.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre