Simona Ionescu / Redactor Șef

Cate Blanchett și-a dus recuzita din bucătărie pe covorul roșu. Situația a fost de-a dreptul „zgomotoasă”

Cate Blanchett și-a dus recuzita din bucătărie pe covorul roșu. Situația a fost de-a dreptul „zgomotoasă”
Cate Blanchett este o actriță apreciată și iubită la nivel internațional, cu o carieră cinematografică impresionantă. Există însă momente când vedeta are ieșiri excentrice, care șochează. Una dintre aceste situații a putut fi observată și deloc ignorată chiar la TIFF, unde vedeta a venit cu recuzita de bucătărie pe covorul roșu.

Cu o carieră de peste trei decenii în cinematografie și roluri celebre în palmares, Cate Blanchett este printre cei mai respectați actori din generația ei. În urmă cu doi ani, reputata revistă Rolling Stone spunea despre ea că este „cea mai mare actriță în viață”. 

Pe lângă cariera de succes, Cate Blanchett are și o latură excentrică, dovedită chiar recent, când și-a dus recuzita din bucătărie pe covorul roșu. Totul s-a întâmplat la TIFF Toronto, care are loc zilele acestea și unde a avut loc vizionarea mini seriei „Disclaimer”, în care Blanchett joacă rolul principal. 

Cate Blanchett, cu lingurile atârnate de sacou 

Pentru apariția pe covorul roșu, Cate Blanchett a ales o ținută șocantă și amuzantă în același timp. Actrița a purtat un costum format din pantaloni negri și bluză tip sacou, tot neagră, în partea de sus. Până aici totul se încadrează în norme, însă surpriza a venit de la tivul bluzei, care era ticsit tot cu linguri. Da, fix acelea care se folosesc în bucătărie la mâncat supă, înghețată, sau alte bunătăți!

 

S-a lăsat evident și cu zgomot, căci Cate nu s-a ferit să își unduiască șoldurile în fața jurnaliștilor prezenți, moment în care lingurile au început să se lovească între ele, ceea ce a produs zgomot. 

 

De altfel, cineva a filmat-o pe Blanchett în timp ce dansa cu lingurile pe ea și în camera de hotel, iar videoclipul a ajuns viral pe X. 

Nu este prima oară când actrița pune lingurile pe ea 

Pasiunea pentru linguri a celebrei actrițe a ieșit la iveală recent, când s-a prezentat la premiera Bordelands din Los Angeles din luna august îmbrăcată la fel de excentric. La momentul respectiv, Cate Blanchett a purtat un top realizat din 120 de linguri. 

Cate Blanchett în luna August, la premiera Bordelands din Los Angeles
Foto: FilmMagic

Hainele inedite sunt creația designerului de modă suedez Ellen Hodakova Larsson, care a colectat lingurile din jurul orașului ei natal, Stockholm. Designerul Larsson a făcut din sustenabilitate o marcă distinctivă a creațiilor sale, reciclând și reutilizând materiale în moduri neconvenționale și pline de fantezie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre