Simona Ionescu / Redactor Șef

Catherine Zeta-Jones face reclamă gratuită României. Locul în care a fost și a impresionat-o

Catherine Zeta-Jones face reclamă gratuită României. Locul în care a fost și a impresionat-o
Talentata actriță Catherine Zeta Jones e fascinată de România și de toate monumentele din țara noastră. Ce spune vedeta.

A vizitat multe locuri frumoase și a rămas fascinată de ce a găsit în România. Ce și-ar dori Catherine Zeta Jones.

Catherine Zeta-Jones face reclamă gratuită României. Ce a impresionat-o

Castelul Peleș, fosta reședința de vară a regilor României, a fost pentru Catherine Zeta Jones locul care i-a rămas în suflet. Faimoasa actriță s-a filmat în fața acestuia, apoi a postat filmulețul pe rețelele de socializare. Una dintre cele mai iubite actrițe din lume a avut și un comentariu drăguț: „Dacă aș fi o prințesă, aici mi-aș dori să locuiesc. Da!”.

În ziua în care s-a plimbat la Sinaia și și-a făcut visuri de prințesă, Catherine a fost îmbrăcată lejer, purtând o haină închisă la culoare și o beretă bleumarin.

Mesaj pentru fanii din România

Este pentru a doua oară de când se află în România, când vedeta pune filme pe rețelele de socializare din țara noastră. Recent, aceasta s-a filmat în București, la înălțime, la primele ore ale dimineții, nefardată și nearanjată la păr. Atunci, le-a trimis un mesaj fanilor săi români.

„Soarele nu a răsărit încă la București și eu sunt gata să merg să fiu coafată și machiată, pentru a mă transforma în Morticia Addams. Priviți frumosul București! Bună dimineața tuturor!”, a spus frumoasa actriță.

Serialul în care joacă Catherine va fi lansat la finalul anului viitor

Vedeta de la Hollywood a venit în țara noastră ca să filmeze seria „Wednesday”. Este vorba de un serial cu opt episoade care continuă povestea din „Familia Addams”, regizată de Tim Burton. În acest serial, Catherine joacă rolul Morticiei Addams. Filmările vor dura șase luni și vor avea loc în mai multe locuri din țară.

Filmul urmează să fie lansat la finalul anului viitor. Din distribuția filmului realizat de Netflix mai fac parte Jenna Ortega, şi Luis Guzmán, dar şi fostul soț al cântăreței Andreea Bălan, actorul George Burcea.

Sursă foto: a1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre