Simona Ionescu / Redactor Șef

Catherine Zeta Jones se află acum în București. Reacția ei când a văzut Capitala e de milioane!

Catherine Zeta Jones se află acum în București. Reacția ei când a văzut Capitala e de milioane!
Bucurie mare pentru fanii din România ai superbei actrițe Catherine Zeta Jones. Aceasta a ajuns la București.

La 52 de ani, Catherine Zeta Jones pare că deține secretul pentru „tinerețe fără bătrânețe”. Celebra actriță a ajuns în Capitală și se pregătește de filmare, arătând tuturor că naturalețea ei e ieșită din comun.

Catherine Zeta Jones și-a salutat fanii români de la înălțime. Ce a făcut vedeta la București

După multe așteptări, filmările pentru seria „Wednesday”, în regia lui Tim Burton, au început. Catherine Zeta Jones a ajuns și ea la București și le-a făcut o surpriză neașteptată fanilor săi. Actrița s-a filmat la primele ore ale dimineții, pe o clădire din centrul Bucureștiului, 100% naturală. Actrița  a ales să nu se fardeze, pentru că urma să intre pe mâinile specialiștilor, care au transformat-o în Morticia Addams.

„Dar afară… frumosul București. Bună dimineața”

„Soarele nu a răsărit încă în București, dar eu sunt gata să mă duc la păr și machiaj pentru pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară… frumosul București. Bună dimineața!”, a scris actriţa pe rețelele sociale.

La premiile Emmy, Catherine a mărturisit că este extrem de fericită că va lucra cu Tim Burton. Dar și cu „designerul de machiaj și costume cu care am mai colaborat, cu Luis Guzmán, care-l va interpreta pe Gomez, și cu care am făcut echipă în Traffic. Va fi o echipă grozavă. Aștept cu nerăbdare”.

George Burcea și Victor Dorobanțu vor fi colegii actriței

Există și doi români care vor face parte din această producție. Este vorba de Victor Dorobanțu și fostul soț al cântăreței Andreea Bălan, George Burcea. De asemenea, recent s-a alăturat filmărilor Gwendoline Christie, care va juca rolul directoarei Larissa Weems. Isaac Ordonez, Victor Dorobanțu și George Burcea îi vor portretiza pe Pugsley, Thing și Lurch.

În anul 1991, rolul Morticia Addams a mai fost jucat de Anjelica Huston, în filmul The Addams Family.

Catherine este căsătorită cu celebrul Michael Douglas și au împreună doi copii, respectiv Dylan și Carys.

Sursă foto: libertatea

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre