Simona Ionescu / Redactor Șef

Pe câți bani au acceptat Mihaela Rădulescu și Andreea Marin să stea față în față! Pretențiile au fost incredibile!

Pe câți bani au acceptat Mihaela Rădulescu și Andreea Marin să stea față în față! Pretențiile au fost incredibile!
Au muncit enorm pentru emisiunea Masked Singer, dar vedetele au fost răsplătite pe măsură.

Să participi la o emisiune de așa anvergură în plină pandemie de coronavirus, nu e deloc ușor. Cum s-au descurcat vedetele.

Câți bani au intrat în portofelul vedetelor de la Masked Singer. Teo Rose a luat caimacul

Jurnaliștii au reușit să afle câți bani au câștigat câteva dintre vedetele care au participat la emisiunea Masked Singer. Iar unele sume au fost cu adevărat imense. Chiar dacă toate contractele erau exclusive și confidențiale, banii primiți erau în funcție de câte săptămâni reușeau să stea în emisiune.

Se aude că cei mai buni bani i-ar fi luat Andreea Marin, 100 de mii de euro,interpretând-o pe Muma Pădurii, dar și Nadine, care s-a transformat într-un superb Fluture, și Theo Rose, care a întruchipat o elegantă Albină. Dacă Mihai Trăistariu spun sursele că ar fi primit 15.000, Cleopatrei Stratan i-au revenit 8.000 de euro. Sursele cancan.ro susțin că Nadine ar fi plecat acasă cu 50.000 de euro, iar Theo Rose cu 70.000 de euro.

Ce mofturi a avut Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a acceptat rolul de detectiv în această competiție, doar după ce i s-au aprobat toate cerințele.

Pe lângă un onorariul care ar fi ajuns la 80 de mii de euro, Mihaela Rădulescu a avut și niște pretenții de superstar. A cerut avion business class, cel mai luxos apartament de la Lido și o limuzină cu șofer la dispoziție. De asemenea, a vrut o cabină separată de toată lumea și propria ei echipă de stiliști, atât pentru haine, cât și pentru make-up și păr – care ar fi îmncasat per total 30 de mii de euro. Toți au stat cu ea de dimineață până seara, timp de o lună, cât au fost filmările.

Unde au fost probate costumele

Cât privește proba costumelor somptuoase, această operațiune a fost făcută de vedete în camerele de hotel. E lesne de înțeles că a fost extrem de greu, ținând cont de faptul că artiștii României aveau de învățat și coregrafiile care nu erau chiar atât de simple. Pentru că unele costume erau aproape imposibil de purtat, lui Nadine i s-a făcut rău de mai multe ori.

Vocile erau trase în studioul lui Marius Moga

Implicați în această emisiune au fost și Marius Moga, alături de fratele său Iulian. Cântărețul a avut grijă ca să se lucreze cu fiecare vedetă în parte, vocile la cântece fiind înregistrate în studioul său. Iar acestea au fost foarte bine prelucrate, astfel încât nimeni să nu-și dea seama cine se află în spatele măștii. În ceea ce îl privește pe Iulian Moga, acesta s-a ocupat de regia show-ului. Iar la final a ieșit ceva foarte frumos și comercial.

Sursă foto: pro tv

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre