Simona Ionescu / Redactor Șef

Catinca Roman e distrusă. Vedeta a dat vestea dureroasă pe rețelele de socializare

Catinca Roman e distrusă. Vedeta a dat vestea dureroasă pe rețelele de socializare
Primul soț al Mioarei Roman, fostul sportiv și antrenor de scrimă, Iosif Zilahy, a trecut la cele veșnice.

Cu doar puțin timp în urmă, Oana Roman le spunea fanilor că sora sa, Catinca trece prin momente grele cu tatăl său. Acesta a plecat azi noapte la Domnul.

Catinca Roman e distrusă. Vedeta a dat vestea dureroasă pe rețelele de socializare

Cu puțin timp în urmă, Catinca Roman și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că tatăl său a trecut la Domnul. Iosif Zilahy avea vârsta de 90 de ani și a fost soțul Mioarei Roman timp de 12 ani. Cei doi au divorțat când Catinca avea doar șapte luni.

„Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant”

„L-am pierdut pe tata azi noapte. Am avut o legătură specială și a fost un un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămâi în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris Catinca Roman, pe Facebook, unde curg sute de condoleanțe. Catinca Roman și-a adorat tatăl și l-a ajutat mult în ultimii cinci ani, când acesta a rămas văduv. Ea a recunoscut în multe rânduri că micuța ei, Calina, este preferata bunicului.

„La vremea aceea, primul iubit devenea și soț, așa că m-am măritat”

Într-un interviu vechi pentru Revista VIP, Mioara Roman a povestit despre povestea ei de iubire cu Iosif Zilahy. Mama Mioarei și a Catincăi a mărturisit că l-a cunoscut când avea vârsta de 19 ani, iar acesta 27. „Nu am intrat din prima la facultate, așa că un an am stat acasa. Pe atunci, sportul era hobby-ul tineretului, era un mod de a trăi și avea un rol educativ, iar eu m-am decis să învăț scrimă.

Într-un astfel de loc l-am cunoscut pe viitorul meu soț, Iosif Zilahy, care era un om extrem de distins, foarte manierat și civilizat. La vremea aceea, primul iubit devenea și soț, așa că m-am măritat. Plus că veniseră părinții mei acasă, iar eu, obișnuită fiind să traiesc singură de la 12 ani, nu am reușit să mă reacomodez cu prezența lor”, a spus fosta parteneră de viață a lui Petre Roman.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre