Simona Ionescu / Redactor Șef

Catinca Roman îl lovește dur pe fostul premier, Petre Roman. „Mai bine nu vii…”

Catinca Roman îl lovește dur pe fostul premier, Petre Roman. „Mai bine nu vii…”
După două săptămâni de când Mioara Roman a plecat într-o lume mai bună, Catinca Roman spune tot ce are pe suflet despre fostul soț al mamei sale, Petre Roman.

Căsătoriți timp de 34 de ani, Mioara și Petre Roman au împărțit și bune și rele. Din momentul divorțului, cei doi nu s-au mai văzut niciodată, până la… priveghi. Catinca Roman spune tot ce are pe suflet.

Cu flori albe în mână, Petre Roman a fost la priveghiul Mioarei Roman pentru a-și lua adio pentru totdeauna de la femeia care ar fi făcut totul pentru el. Timp de câteva minute, fostul premier a stat lângă sicriul fostei soții, perioadă în care a participat la o scurtă slujbă, apoi a plecat.

Dacă Oana Roman avea nevoie să-i fie tatăl alături, Catinca Roman n-a schițat nici un gest. Comportamentul fostului premier al României i-a lăsat o amintire urâtă și l-a criticat pe acesta pentru că a stat doar cinci minute lângă femeia care i-a fost alături 34 de ani.

Petre Roman, la priveghiul fostei soții

„Din punctul meu de vedere, mai bine nu vii”

„A fost cu o zi înainte (de înmormântare) și a stat 5 minute. Extraordinar de puțin. Din punctul meu de vedere mai bine nu vii. O vizită scurtă și în mod clar fără nicio conotație”. „Eu nu am simțit .. Poate pentru Oana a contat, însă nu a fost nimic pentru mine”, a spus Catinca în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv.

„Eu în copilărie mă simțeam neiubită”

Anul trecut, invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Catinca Roman a povestit cât de rece a fost în copilărie cu ea Petre Roman. Fiica regretatei Mioara Roman susține că „mama cu Petre au avut o relație destul de tumultoasă de la început până la sfârșit. Certuri, o tensiune permanentă în casă”. Iar ei spune că i-a lipsit „manifestarea dragostei”. Nu-mi aduc aminte să se fi pronunțat aceste cuvinte: Te iubesc!, Mi-e dor de tine… Eu în copilărie mă simțeam neiubită”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre