Simona Ionescu / Redactor Șef

Petre Roman, îndurerat după moartea Mioarei. S-a stins în somn

Petre Roman, îndurerat după moartea Mioarei. S-a stins în somn
Oana Roman trece prin cele mai grele momente din viață. În noaptea de joi spre vineri, Mioara Roman a murit în somn. Petre Roman, fostul soț, a avut o primă reacție.

Petre Roman și Mioara Roman au divorțat în anul 2007, iar de atunci nu și-au mai vorbit și nu s-au mai văzut niciodată. Fostul politician a avut o primă reacție după decesul femeii.

Contactat de reporterii Wowbiz, Petre Roman a menționat că se află în drum spre România, fiind în aeroport. Fostul politician nu a vrut să dea informații despre vestea tristă, preferând să spună că nu este un moment potrivit. ”Sunt în avion, mă întorc spre țară. Nu e acum momentul, vă rog frumos!”, au fost cuvintele fostului soț al Mioarei Roman.

Probabil că Petre Roman nu va mai da nicio declarație despre decesul fostei soții, așa cum n-a vorbit niciodată despre ruperea lui brutală de fosta familie. Puțini știu că, la foarte scurt timp după ce și-a sărbătorit cu fast ziua de naștere cînd a împlinit 60 de ani, Petre Roman a plecat brusc de acasă și și-a oficializat relația cu Silvia Chifiruc, cântăreața cu care avea o aventură secretă. Divorțul a fost rapid, dar foarte dureros pentru Mioara Roman și fete.

„În liniște și fără dureri. A plecat liniștită. În pace”

Mama Oanei Roman a murit într-un centru de recuperare din Snagov, în somn. S-a luptat multă vreme cu mai multe probleme de sănătate dar, fiind o femeie puternică, a reușit întotdeauna să facă față situației. De data asta, inima i-a cedat… Peste două săptămâni, ar fi împlinit 84 de ani.

Petre Roman reactie
Mioara Roman, alături de fetele sale, Oana și Catinca. Sursă foto: wowbiz

La aflarea veștii tulburătoare, Oana Roman se afla în concediu alături de fiica sa. Vedeta a spus că mama sa s-a stins în somn, liniștit, așa cum și-a dorit la ora unu noaptea, în noaptea de joi spre vineri, 23 februarie.  „Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și-a dorit. În liniște și fără dureri.  A plecat liniștită. În pace.(…) Mereu a spus ca vrea să moară în somn.  A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes .”, a mărturisit Oana Roman, pentru WOWbiz.ro.

„Mulțumesc, mămica mea, pentru tot”

Cu câteva ore în urmă, Oana Roman a postat un mesaj tulburător pe contul de socializare, în care i-a mulțumit mamei sale pentru tot ce a făcut pentru ea. Fanii au fost cu lacrimi în ochi și i-au spus vedetei că sunt alături cu sufletul de ea pentru a trece cu bine prin aceste momente extrem de grele.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a fost mesajul Oanei Roman.

Petre Roman reactie
Catinca Roman, primele declarații despre înmormântarea Mioarei Roman

Catinca Roman, prima declarație despre moartea mamei sale

Tulburată de moartea mamei sale, Catinca Roman a spus că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată. „Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca, pentru Click!

Petre Roman reactie
Gabriela Lucuțar se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman

„Regina întunericului”, prietena Anamariei Prodan se va ocupa de înmormântare

La sfârșitul anului trecut, când Mioara Roman a trcut printr-un moment critic, Oana Roman a vorbit cu Gabriela Lucuțar, prietena Anamariei Prodan, cunoscută ca „Regina întunericului” și au stabilit toate detaliile legate de înmormântare. „Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a mărturisit și Gabriela Lucuțar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre