Simona Ionescu / Redactor Șef

Cauza morții surorii cântărețului Nick, de la Backstreet Boys, a fost dezvăluită. Detalii înfiorătoare

Cauza morții surorii cântărețului Nick, de la Backstreet Boys, a fost dezvăluită. Detalii înfiorătoare
În 2022, cântărețul Aaron Carter s-a înecat accidental în cadă ca urmare a sedativelor și a inhalării spray-uri de curățat, acum s-a aflat cauza morții surorii sale, Bobbie Jean Carter. A ieșit rezultatul autopsiei.

A fost dezvăluită cauza morții surorii cântărețului Aaron Carter, Bobbie Jean Carter. Potrivit raportului autopsiei, obținut de RadarOnline.com, aceasta a luat o supradoză de Fentanil și metamfetamină.

Femeia avea antecedente de schizofrenie

Medicul legist a făcut public raportul marți, la mai puțin de două luni după ce a fost descoperită moartă pe podeaua băii sale. Autopsia lui Bobbie Jean a arătat, de asemenea, că aceasta avea antecedente de schizofrenie și că i s-au prescris mai multe medicamente, printre care Propranolol, Omeprazol, Clindamicină și Quetiapină. De asemenea, în document se menționează că femeia de 41 de ani „nu a fost niciodată căsătorită” și a confirmat că se afla în „posesia unei substanțe controlate” în momentul morții sale.

Bobbie Jean a murit cu doar două zile înainte de Crăciun. Sursă foto: radaronline.com

Femeia a murit cu două zile înainte de Crăciun

Potrivit autopsiei, Bobbie Jean a fost descoperită de colega ei de cameră „fără reacție pe podeaua din baie” în jurul orei 7 dimineața, pe 23 decembrie. A fost sunat la 911 și „au fost inițiate măsuri ACLS”.  Ea a fost transportată la un spital din apropiere, unde a fost declarată moartă. „Toate măsurile de salvare a vieții nu au avut succes”, se arată în document. Potrivit RadarOnline.com, Bobbie Jean a murit cu două zile înainte de Crăciun.

„Suferința unui copil mic la pierderea unui părinte trebuie să fie mult mai mare”

„Sunt în stare de șoc la aflarea veștii morții subite a fiicei mele, Bobbie Jean, și voi avea nevoie de timp pentru a procesa realitatea teribilă a faptului că acest lucru se întâmplă pentru a treia oară. Oricât de adânc ar simți un părinte pierderea unui copil, suferința unui copil mic la pierderea unui părinte trebuie să fie mult mai mare.

Așadar, aș ruga pe cei înțelegători să spună o rugăciune pentru prețioasa mea nepoată de 8 ani, Bella, care anterior și-a pierdut tatăl și care acum a rămas și ea fără mama ei”, a declarat mama ei, Jane Carter, într-o declarație, referindu-se la decesul tragic al fiului ei Aaron și al fiicei Leslie.

Familia Carter în 2012

Aaron a murit în 2022, la vârsta de 34 de ani

Jane are grijă de fiica de 8 ani a lui Bobbie Jean, care a rămas orfană după ce și-a pierdut singurul părinte supraviețuitor. Familia Carter a fost afectată de decese, Bobbie Jean fiind al treilea copil pe care Jane l-a pierdut din 2012 încoace. Cântărețul Aaron a murit la vârsta de 34 de ani în 2022.

Medicamentele enumerate în raportul de autopsie includeau o marcă generică de Xanax numită Alprazolam și Difluoroetan, un propulsor folosit pentru spray-uri de aerosoli. Cu un deceniu mai devreme, sora lui Aaron, Leslie, a murit la 25 de ani în urma unei supradoze de droguri. Bobbie Jean se afla sub supraveghere strictă după ce a pledat vinovată pentru posesie de droguri și furt mărunt cu doar câteva luni înainte de moartea sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre