Simona Ionescu / Redactor Șef

Cazul Bordea se repetă! Showbiz-ul autohton pare afectat de un virus

Cazul Bordea se repetă! Showbiz-ul autohton pare afectat de un virus
Cătălin Bordea a ajuns anul trecut în atenția publicului cu ceva ce nu și-ar fi dorit vreodată. Comediantul a dezvăluit triunghiul amoros care i-a avut în centru atât pe el, cât și pe fosta soție Livia și cântărețul Spike. Iar povestea se repetă acum, de data aceasta cu alte personaje în rolurile principale. Și zău că showbiz-ul autohton pare afectat de un virus!

Cătălin Bordea a suferit enorm și public atunci când fosta sa soție Livia a început o relație cu nimeni altul decât Spike, care era ca un frate pentru comediant. Trădarea a fost cruntă pentru acesta și multe lacrimi au curs. Fanii au luat atunci partea lui Bordea. Ba chiar a fost implicat și Speak în conflict, fără voia lui, căci o parte din public făcea confuzie între numele celor doi cântăreți, astfel că se scurgeau râuri-râuri pe rețelele sociale ale lui Speak. Asta până când acesta a lămurit greșeala de nume, iar publicul s-a îndreptat asupra ”inculpatului” corect. 

Cazul Bordea
Cătălin Bordea a fost trădat de prietenul său bun, Spike

La nici un an distanță de scandalul amoros dintre cei trei, povestea se repetă, căci așa îi place timpului, să reia lecțiile neînvățate și să scoată în evidență defectele oamenilor. Deși de data aceasta protagoniștii sunt diferiți, ideea este aceeași, parcă trasă la indigo. Am putea chiar spune că un virus face ravagii în showbiz-ul autohton. Iar unul dintre personajele centrale este Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici. Cât despre celelalte roluri, ele au fost ocupate de unul dintre prietenii lui Neacșu, dar și de soția acestuia, o doamnă brunetă cu chef de aventură. 

Liber de Ilinca Vandici, Andrei Neacșu ”se joacă” prin vecini 

Cazul Bordea
Andrei Neacșu are o nouă cucerire
Foto: Cancan

După despărțirea de Ilinca Vandici, Andrei Neacșu nu a stat singur, ci s-a distrat cu o brunetă la mare, așa cum presa scria la acea vreme. Lui Neacșu pare că îi plac brunetele, căci recent, a fost prins de paparazzi Cancan în compania altei brunete atrăgătoare. Problema nu ar fi aceasta, ci că se pare că tânăra doamnă este măritată, ba chiar ar avea și un copil de cinci ani. Iar soțul brunetei ar fi, la fel ca și în cazul Bordea, amic cu Neacșu. 

Cazul Bordea
Bruneta a avut nevoie de ajutor să urce scările, din cauza tocurilor de peste 12 centimetri
Foto: Cancan

În urmă cu câteva zile, Neacșu se plimba alături de doamna în cauză prin Capitală. Încălțată cu tocuri de peste 12 centimetri, asortate cu o geantă de designer și o ținută casual, bruneta și-a însoțit noul iubit, pe rând, la benzinărie, supermarket, iar apoi la un magazin de construcții. A avut chiar nevoie de ajutorul lui Neacșu pentru a urca treptele, care a fost mai mult decât bucuros să o susțină. 

Bruneta este măritată și are un copil de 5 ani 

Noua cucerire a lui Andrei Neacșu se pare ca este măritată cu amicul acestuia și are un copil de 5 ani. Nu se știe exact daca sunt divorțați oficial, însă surse afirmă că bruneta s-a despărțit amiabil de soț, încă din vara anului trecut, mai scrie publicația citată. De asemenea, nu se cunosc detalii vizavi de începutul relației dintre cei doi însă, în pozele în care au fost surprinși, par să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt. 

Cazul Bordea
Bruneta este căsătorită și are un copil
Foto: Cancan

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au avut o relație de șapte ani, din care a reieșit un băiețel pe nume Zian în vârstă de șase ani. Cei doi au divorțat anul trecut și, deși momentul a fost unul extrem de dificil, au decis să se înțeleagă în continuare de dragul copilului: ”În ceea ce ne privește, Andrei e prezent în viața copilului, bunicii paterni și mama mea, de asemenea, și da, am apelat și la ajutorul unei bone pentru momentele în care e necesar”, declara Ilinca anul trecut. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre