Simona Ionescu / Redactor Șef

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă și-a făcut tatuaje cu mesaje biblice. A folosit funingine de cauciuc ars

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă și-a făcut tatuaje cu mesaje biblice. A folosit funingine de cauciuc ars
Închis la penitenciarul Craiova pentru 30 de ani, Gheorghe Dincă a reușit să se obișnuiască cu viața de pușcăriaș. Umblă îmbrăcat în haine de firmă și și-a făcut tatuaje cu mesaje biblice.

Le-a agresat sexual și le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Gheorghe Dincă își ispășește pedeapsa în penitenciarul Craiova. A oferit un interviu, în care a vorbit și despre tatuajele făcute cu funingine de cauciuc ars.

Gheorghe Dincă: „M-au chinuit ca pe Iisus”

Sentința de 30 de ani pe care a primit-o pentru faptele sale odioase, nu l-au făcut pe Gheorghe Dinică să-și piardă speranța. Își duce zilele alături de 21 de deținuți într-o celulă de doar 56 de metri pătrați.

I-a fost foarte greu la început, din cauza afecțiunilor fizice pe care le are de ani buni, dar acum criminalului din „casa groazei” din Caracal i-a revenit și forța. În plus, s-a impus în celulă și nimeni nu are curajul să se ia de un bărbat care a făcut și box „la categoria grea” la viața lui.

Dincă se vaită. Spune că la început „m-au chinuit ca pe Iisus, nu doresc nici dușmanilor”, dar a reușit să-și găsească și cea mai bună poziție pentru a atenua durerile.

„Dumnezeu mă vrea viu”

Monstrul din Caracal și-a făcut tatuaje cu mesaje biblice

În tinerețe, în zona intimă Gheorghe Dinică și-a făcut un tatuaj pe care scrie „Lux”, pentru că „eram tineri și proști”. Nu nu s-a oprit din tatuaje, dar cele de acum sunt toate cu mesaje biblice.

I le-a făcut un fost coleg, folosind funingine de cauciuc ars. Printre acestea se află și unul cu mesajul „Dumnezeu mă vrea viu”, pe care monstrul din Caracal îl consideră semn al destinului și al unei vieți lungi.

„Am multe tatuaje. Cele mai multe sunt pasaje din Biblie. Mi le-a făcut un băiat, care a fost închis la Craiova. Acum a plecat în altă parte… Nu am avut noi tuș aici, la pușcărie”, a povestit Dincă jurnaliștilor de la Gândul, care i-au luat un interviu.

După ce i s-a dat sentința, soția și copiii l-au abandonat, au plecat în Italia și nu mai vor să audă de el. Dar el speră că Dumnezeu îl va ajuta și va trăi cel puțin până în 2050…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri